Laatste sneeuwmailing van het seizoen

Inderdaad: Hubert (en de winter) neemt afscheid!

Vandaag gaat onze laatste sneeuwmailing van dit winterseizoen buiten. Omdat de winter nu echt wel definitief ten einde loopt, zullen er na vandaag geen snowupdates meer per E-Mail verstuurd worden tot de volgende winter 2006-2007. Dat volgende seizoen wordt dan ons jubileum, want onze gratis sneeuwmailing bestaat volgende winter al 10 JAAR!!

U hoeft zich NIET af te melden op de snowupdate mailing, pas op het eind van het jaar 2006 bij de eerste serieuze sneeuw in de Oostkantons krijgt uw E-mail-adres opnieuw een berichtje van mij.

Bij voldoende belangstelling blijf ik natuurlijk tijdens de lente – zomer – herfst doorgaan met publikatie van regelmatige nieuwtjes uit de Oostkantons op onze WIRTZFELD website. Bedankt voor Uw interesse en graag tot een volgende keer.

Hubert Savelberg

Was u tevreden met onze gratis sneeuwmailing?

Dan heb ik hier een ideetje hoe u uw dankbaarheid voor deze service kunt laten blijken: niet met geld, maar met een kaartje…

Zie hieronder het bericht van Opa Mathieu moet naar het ziekenhuis…

Geplaatst in Snow Mailing.

8 reacties

 1. Hallo, Ik houdt sinds kort een weblog bij ivm de ziekte van mijn vrouw. Nu wil het toeval dat ik aan een recreatieplas woon waar veel wortd gesurft. Ook ik ben vaak benieuwd als ik niet thuis ben of er voldoende wind staat. Dus wil graag een livecam plaatsen. Het voorbeeld heb ik nu gevonden maar hoe ga ik dit realiseren ?
  Groet Paul

  Paul, hebt al webspace voor je blog. Ik neem aan dat je daar ook FTP space op hebt? Dan kun je de webcam zo configureren dat hij op regelmatige tijdstippen een nieuw beeld naar de server via FTP doorspeelt. De link in je blogsite verwijst dan naar een constant adres op de server van dat beeld. De meeste webcam progrtamma’s hebben een online helpfunktie om je dat stap voor stap door te laten voeren. Success en vertel maar wanneer je online bent met je webcam

 2. Beste Hubert en familie
  Bedankt voor de dagelijkse informatie.
  Men zou je in de “Oostkantons” tot ambassadeur mogen benoemen.
  Ik meen dat velen de weg naar de Eifel gevonden hebben via je web-site.
  Nu we Wirtzfeld in het wit ontdekten komen we zeker in de lente/zomer/herfst terug om ook deze kant van het verhaal te leren kennen.
  Mocht je in Antwerpen verzeild geraken, laat het me weten, ik neem je graag eens bij ons en in de haven op sleeptouw
  Het ga jezelf en je familie goed , tot later.
  Jos en Suzy

 3. Tot volgend jaar. Dank u voor de informatie ook al zijn we maar een paar keer naar Butgenbach en omgeving geweest ik heb toch meermaals per week naar uw website gekeken.
  Groeten.
  Peter

 4. Bedankt voor deze winter!

  Ik hou van uw geschreven stukjes. ze zijn erg goed leesbaar en vaak erg leuk. Verder is het altijd leuk om een jaloerse blik naar de besneeuwde Ardennen te werpen. Uw website heeft me op een idee gebracht. Ik wil zon soort website als u gaan maken. Met erop dagelijkse foto’s uit het leven…

  De ingezonden stukje op de website vond ik ook erg leuk. Misschien is het voor volgend jaar leuk om een luchtdrukmeter + statistieken aan te schaffen. 😉 Dat kan betreft de voorspelling meer informatie geven en het is leuk om de combinatie tussen front en luchtdruk te kunnen zien.

  Volgend seizoen zal er een hoop sneeuw vallen als bedankje voor uw website. En extra vroeg in oktober ofzo? Ik verheug me nu al weer op de verslagen en foto’s.

  Ik zal de website nog wel met enige regelmaat blijven volgen maar niet te min tot volgend seizoen.

  opa Mathieu en familie veel sterkte. Opa ziet er voor zijn leeftijd nog erg krachtig uit. Hopelijk krachtig genoeg om in de herfst ook weer sneeuw te kunnen zien vallen…

  takk Kees

 5. Bedankt Hubert ik heb iedere dag van de week met volle teugen genoten van uw verslagen over de sneeuw
  . We zien nu al uit naar de komende winter, en ik hoop samen met ons al de mensen die van winterpret houden.
  Nogmaals bedandt en hopend tot volgende winter
  Groetjes MIA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.