Dinsdag, 28 Maart 2006

Temperatuur 5° C, zwaar bewolkt, maar droog. Wel wordt ook vandaag met enkele buien gerekend.


Opa Mathieu (links) en Hubert

Opa Mathieu Welsch zal vandaag rond het middaguur geopereerd worden (zie ons bericht gisteren).


Opa’s voet voor de operatie

Hij heeft overigens een mooie kamer die uitziet op de bouwwerken van de nieuwe uitbreiding van het ziekenhuis in St.Vith, dus als hij aan het raam zit kan hij de bouwvakkers op de vingers kijken.


Bouwwerken voor de uitbreiding ziekenhuis St.Vith

En hier nog eens Opa, optimistisch de duimen omhoog, samen met Brigitte die haar wervelondersteuning draagt.

Jaja, het wordt tijd dat we korting krijgen in het ziekenhuis… Misschien een abonnement nemen?

Jochen heeft deze nacht de achtergrond layout van onze website veranderd, ten teken dat ook op www.wirtzfeld.be vanaf nu de lente eraan komt. Ook de website van de plaatselijke VVV (klik het logo hierboven) heeft het winterprogramma afgesloten en hun website is nu gevuld met touristische lente informatie over de Oostkantons. Want Hoog België is niet alleen interessant in de winter….

Hier beneden twee foto’s die aangeven hoe het bij ons is veranderd op enkele dagen tijd: de groene foto is van gisteren namiddag, de foto met sneeuw is van 4 dagen eerder…


27 Maart 2006


23 Maart 2006

Zoekraadsel… valt jullie nog iets anders op ?

Geplaatst in Lente 2006.

4 reacties

 1. Hubert, dat zal inderdaad wel heel wat lichter zijn in jullie woonkamer of wat daar ook mag zijn. Eigenlijk valt het me ook wel op dat die muur nog mooi wit is waar die takken waren. Of heb je die ook nog snel wat bijgeverfd?
  vele groetjes en nog veel plezier met het weggetje naar jullie tuinhuis.

  Goed gezien Ria… en inderdaad, daar is onze woonkamer… en nee, er werden alleen enkele takken van de denneboom weggehaald. De witte muren heb ik twee jaar geleden eens met de hogedruk reiniger schoongespoten, en dat bleek voldoende te zijn. Ons huis staat ondertussen al 26 jaar. Het weggetje zal nog even moeten wachten, daar is graafwerk voor nodig omdat de stenen ervan lager moeten liggen dan het gras, anders moet ik teveel kantjes snijden tijdens het grasmaaien.

 2. Het allerbeste gewenst voor Opa. Nu het sneeuwseizoen is afgesloten zouden we ook de link naar uw website bij ons moeten wegdoen : http://www.servimed.be Laten hem toch maar staan maar zoeken nog wel een andere benaming.
  Bedankt voor al die info tijdens de wintermaanden : het kwam van pas.
  Beste groeten.

 3. Jammer dat het weer over is met de sneeuw. Het was weer lekker om in de Ardennen te wandelen.
  Verder mis ik op de nieuwe foto de electriciteitsleidingen….

  Goed gezien, maar aan de electriciteitsleidingen is niets aan veranderd, de groene foto is in een iets andere hoek genomen. Zoals een andere reaktie al meldde handelt het zich om de stam van de dennenboom voor het woonkamer venster: daar zijn nu een aantal takken weggehaald waardoor meer zonlicht in de namiddag in de woonkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.