Woensdag, 29 Maart 2006

Update 11.00 uur

Nog altijd slechts 3° C, maar tussen de buien droog…


Deze ochtend om 07.15:
Temperatuur 3° C, zwaar bewolkt en vandaag regelmatig kans op regen.

Gezondheidsbulletin Opa Mathieu:

De amputatie is goed verlopen, maar na het wakker worden uit de narkose heeft hij natuurlijk nog pijn, die met pijnstillers wordt verholpen. Deze ochtend geen nieuwe berichten uit het ziekenhuis: geen nieuws is goed nieuws. Benieuwd of de oudste inwoner van Wirtzfeld veel kaartjes van onze website bezoekers zal krijgen (zie bericht op 27 Maart 2006…)

Gisterenavond nog even heen en weer naar Eupen geweest met Brigitte, en op de heenweg zijn we dan de 4 vrachtwagens van de rijschool van Rudy tegengekomen (Zie reaktie van Mies op 20 Maart 2006). Op de terugweg dan snel een foto gemaakt van 3 stuks die geparkeerd stonden bij de kazerne van Elsenborn. Rudy, rijden jullie dan ’s avonds terug naar huis met de 4de vrachtwagen??

Geplaatst in Lente 2006.

Eén reactie

  1. Ik zag daarstraks een soortgelijke (zelfde kleuren) opleidings-vrachtwagen op de E313 in Limburg richting Antwerpen rijden. Ik dacht meteen aan het verhaal van Mies onlangs. Maar ik weet natuurlijk niet of die tot de groep van Rudy behoorde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.