Eerste Website Post voor Opa Mathieu…

Gisterenmiddag dus in het ziekenhuis St.Vith bij Opa Mathieu Welsch (94) op bezoek geweest. En het eerste wat hij zei was, dat wij hem de post moesten voorlezen die hij gekregen had…

Inderdaad, de laatste twee dagen zijn er tientallen brieven en kaarten voor hem aangekomen, en de verpleegsters waren al aan het het raadselen wie er allemaal heeft geschreven…


Opa Mathieu na zijn operatie, trots met de eerste lading post van bezoekers van de Wirtzfeld website.

Niet alleen ansichtkaarten of beterschapwensen, zelfs tekeningen van kinderen, of verzamelingen van handtekeningen (apres-ski groepen?) en zelfs van een andere Opa (84). Voor Opa Mathieu een komplete verrassing, en wij nemen aan dat er maandag nog meer post binnenkomt (zaterdags wordt er in onze streek geen post verdeeld).

Alvast iedereen die aan deze aktie heeft meegedaan een hartelijke dank. Opa Mathieu zal binnenkort zelf een dankwoordje richten aan onze website bezoekers.

De bouwwerken van de uitbreiding van het ziekenhuis gaan goed vooruit. De bouwput is uitgegraven, en de mijn opruimingsdienst heeft geen oude bommen uit de 2de wereldoorlog gevonden.

Geplaatst in Lente 2006.

Eén reactie

  1. Wat er allemaal gebeurt als je 8 dagen “weg” bent… Ik weet niet waar eerst te beginnen. Wat sneu voor de familie Savelberg. Gevaarlijk eens je de weg naar het ziekenhuis gevonden hebt.
    Vrijdag (vorige week) was het landschap in Weywertz nog overwegend wit, op het einde van het weekend kleurde alles opnieuw groen. Ik was bijna vergeten hoe het eruit had gezien vóór de winter.
    Eindelijk – na een kleine lijdensweg – gisteren voor ’t eerst de houtkachel kunnen aan maken.
    Dan een antwoord op de vrachtwagen-vraag: we waren daar met drie stuks dus geen vierde waar we mee over-en-weer reden want we verbleven in “Le Loup Gris”. Het verblijf werd gekozen omwille van de ligging. Het voornaamste punt was de aanwezigheid van een ruime parking niet ver van het chalet. Het is wel zo dat er meerdere scholen in de buurt logeerden oa die van Zeebrugge waardoor het wel kon zijn dat je er vier zag én tegelijkertijd ook op verschillende plaatsen. Ze rijden allemaal met de rood-witte kombinatie. De lln reden tot 3 uur ’s nachts. Het zou iets overdreven zijn om dan nog naar A’pen te moeten rijden.
    Hubert, bedankt voor de voortreffelijke informatie en ik kijk even benieuwd uit naar je lente- en zomerupdates!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.