Zaterdag, 1 April 2006

Temperatuur 7° C, deze nacht en ochtend heeft het opnieuw heftig geregend. En dat is dus geen April grap.


De tuin en visvijver van Hotel Drosson in Wirtzfeld

En er bestaat dit weekend volgens meteorologische waarschijnlijkheids berekeningen een kans van 99% dat meerdere neerslagzones aktief zullen zijn. Vroeger heette dat dus simpel: dit weekend regen!


De Holzwarche beek in Wirtzfeld dreigt buiten haar oevers te treden

Ik ben gisteren op nacontrole bij de chirurg geweest, en die verklaart mij dus gezond. In België is de Paasvakantie begonnen, en Jochen heeft dat gemerkt: op de terugweg van Brussel waar hij aan onze serverfarm heeft gewerkt (zie gisteren) heeft hij van de Avenue Louise tot in Tervuren meer dan een uur nodig gehad vanwege het drukke verkeer.

Met dit slechte weer toch nog maar eens kijken of ik een goedkope vlucht naar Egypte kan vinden om onze jongste zoon Mike nog eens op te zoeken. Mike woont in Hurghada en is daar aktief als duiker. Bij de duitse vliegmaatschappij Condor (www.condor.de) hebben ze vandaag weer bijzonder goedkope aanbiedingen naar diverse bestemmingen, maar dit keer was er niets bij voor Hurghada.

Geplaatst in Lente 2006.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.