Maandag, 3 April 2006

Temperatuur 4° C, zwaar bewolkt en regen.

Dit weekend is vrij rustig verlopen: lange middagslaap, boeken lezen, en tv kijken bij de open haard. Een van de reportages gisterenavond handelde over een spaans dorp in Catalonie waar ca 1000 mensen in totaal 510 miljoen euro met de kerstmis loterij hadden gewonnen. De reporter ging 3 maanden erna eens kijken hoe het de mensen verging, in de wetenschap dat veel mensen niet met een dergelijk winst om kunnen gaan.

Onderzoek heeft uitgewezen dat 95% van winnaars van grote prijzen na enkele jaren financieel en persoonlijk aan de grond zitten. Dit weekend heeft schijnbaar iemand in België de Jackpot van Euromillions gekraakt. Voor het geval dat dat een van onze lezers is… even bij mij melden, kunnen we samen overleggen hoe je problemen kunt vermijden, HA!

Ikzelf speel nooit in de Lotto, kom dus niet in aanmerking voor grote prijzen, en ga er van uit dat een beetje werken goed is voor lichaam en geest. In die zin iedereen een aktieve week toegewenst!


Zondagavond…

Geplaatst in Lente 2006.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.