Haren Wassen…

In deze nieuwe rubriek met interessante wetenswaardigheden vandaag iets over haren wassen…:

Uit een studie van Procter & Gamble blijkt dat de Belgische man iets vaker zijn haar wast dan Belgische vrouwen. Procter & Gamble probeerde zich een beeld te vormen over de Belgische vrouw en haar haar. De gemiddelde vrouw heeft steil tot normaal haar dat net niet tot op de schouders reikt. Als vrouwen vinden dat ze er niet goed uitzien, heeft dat vaak te maken met hun haar. De verzorging van hun haar neemt elke dag 11 tot 15 minuten in beslag. Vooral jongere vrouwen besteden meer tijd aan hun haar. Maar wat het meest opviel in de studie is dat de mannen vaker hun haar wassen. Vrouwen wassen het 2,68 keer per week, en mannen 3,5. Wel hebben mannen vaker last van roos. Of er een verband is met het vaker wassen is niet duidelijk.

Als je ook een leuk weetje hebt gehoord, gezien, gelezen of zelf ontdekt, dan hoor ik dat graag van jullie

Geplaatst in Lente 2006, Wist je dat...?.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.