Donderdag, 6 April 2006

Update 15.00 uur: Nog altijd zonnig, maar er komt ondertussen toch meer bewolking opzetten. Daarnet nog een beetje in de tuin gewerkt om een frisse neus te halen, maar ik merk dat ik nog snel buiten adem ben: 3 kwartier werken, en 3 kwartier uitpuffen… Nu ga ik eerst een lekker bad nemen, en dan weer terug naar kantoor, er ligt nog heel wat werk… Morgen toon ik dan de foto’s van vanmiddag…

Deze ochtend: Opnieuw lichte vorst en/of sneeuw op het gras in onze achtertuin. Temperatuur deze ochtend = – 6 ° C. Een stralend blauwe lucht duidt aan dat het vandaag eerst nog erg fris zal zijn, maar als de (afwezige) bewolking vandaag zo blijft zal de zon optimaal kunnen schijnen en krijgen we toch nog aangename temperaturen.

Gisteren een drukke administratieve dag op kantoor vanwege het feit dat er vanaf vrijdag 7 April een grote toeloop komt op de .EU domainnamen.
Deze domainnamen waren de afgelopen 4 maanden wel al voor registratie vrijgegeven, maar alleen voor bedrijven die een registered trademark hadden of hun geregistreerde bedrijfsnaam zeker wilden stellen. Er werden al zo’n 300.000 .eu domainnamen geregistreerd.

Vanaf morgen dus zijn de resterende .EU namen vrij voor iedere burger van de Europese Unie, en dat betekent dus ook voor ons extra voorbereidend werk zodat onze systemen vanaf morgen de registraties kunnen opvangen. Men rekent vrijdag met enkele honderdduizenden extra registratie (pogingen)…

Meer info vind je op de duitstalige support website van euregio.net: http://support.euregio.net.

Tussen de bedrijvigheid door dan toch nog even naar het containerpark gereden om de troep uit de garage kwijt te raken. Daar bleek dus dat er nog meer mensen zijn die hun wintervoorraad aan het opruimen zijn, we waren er niet de enigste…

Geplaatst in Lente 2006.

Eén reactie

  1. hey
    mijn ouders hebben zonet een bericht gedaan dat er in het zwarte woud veel sneeuw gevallen is . ongeveer 10cm verse sneeuw en met diepvriestemperaturen van ongeveer -6 graden en er is nu een straalblauwe lucht. Vanuit eksel(limburg) -1 graad straalblauwe lucht.
    Groetjes
    rob

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.