Vrijdag, 7 April 2006

Is uw .EU Domainnaam nog vrij?
Hier gratis kontroleren

Deze ochtend: Stralend blauwe lucht en koud: temperatuur – 4 °C. De velden liggen er wit bevroren bij.

De regelmatige bezoeker van onze website weet dat ik een tijdje non-aktief was wegen een operatie. De laatste week gaat het echter stukken beter en het mooie weer lokt mij na buiten.
Door de drukke werkzaamheden in onze firma had ik echter gisteren, ondanks het mooie weer, amper tijd om uit mijn kantoor te komen. Na het middageten toch nog snel een paar takken van de tweede denneboom voor ons woonkamer venster verwijderd om zo voor meer licht te zorgen.

Hieronder twee foto’s voor en na…

En in ons foto album (zie menu hier rechts) nog meer foto’s van die werkzaamheden (kijk in het foto album bij laatste uploads).

Overigens, de nieuwste statistiek van ons fotoalbum: 4107 bestanden in 90 albums en 34 categorieën en 73917 keer bekeken…

Gezondheidsbulletin Opa Mathieu Welsch:

Opa (94) amuseert zich goed in het ziekenhuis, hij wordt door de verpleegsters extra verwend en hij krijgt nog elke dag pakken post en wenskaarten van de Wirtzfeld website bezoekers. Iedereen daarvoor hartelijk dank. Opa zal nog tot volgende week moeten blijven, want de chirurg wil hem pas laten gaan als het verband van de amputatie definitief verwijderd kan blijven.

Vanmiddag gaan Brigitte en ik bij hem op bezoek (kaarten tellen!!) en Brigitte moet tevens haar derde ruggemerg prik krijgen vanwege haar nekproblemen. De tweede spuit heeft niet echt geholpen, en als deze derde ook niet helpt, blijft alleen een operatie nog als mogelijkheid over. Op het ogenblik nemen de gezondheidsproblemen bij ons de overhand. Nou ja, na zo’n lange winter wordt het tijd dat we meer van de buitenlucht kunnen profiteren, en dan wordt alles beter!

Ik wens jullie alvast een prettig weekend.

Hubert

Geplaatst in Lente 2006.

2 reacties

  1. hallo
    mijn ouders zijn vanmorgen thuisgekomen van hun vakantie in het zwarte woud. Ze hebben zeer veel sneeuw gehad. Op de top van de feldberg hebben ze foto’s van een prachtig uitzicht op de alpen. Hier in eksel(limburg) 10 graden met veel bewolking.
    groetjes
    rob

  2. Vanaf de nacht van zondag op maandag is zal de neerslag over gans de ardennen en zeker de hoge venen terug onder vaste vorm vallen. En is er dus weer kans op een significant sneeuwdekje.
    Groetrjes Davy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.