Zaterdag, 8 April 2006

Update voor deze ochtend: niet zo koud als gisteren, en er komt meer bewolking. Er wordt voor vandaag en ook morgen regen verwacht. Sommige spreken zelfs van sneeuw… maar in ieder geval niet genoeg om te skiën…

Vandaag zal ik pas later online komen, ik heb gisteren de hele dag en tot laat in de nacht op kantoor gewerkt en schrijf dit bericht rond half drie ’s nachts….

De liberalisering van de .EU domainnaam registratie is een groot succes geworden. Er werden gisteren in de eerste 10 uren van de liberalisatie in heel Europa ongeveer 1 miljoen nieuwe .EU domainnamen geregistreerd, en ook via ons is er veel extra werk geweest en wij hebben bovendien veel nieuwe klanten mogen registreren.

Veel mensen van de website vroegen naar een nederlandstalig bestelformulier om nog snel je eigen .EU domeinnamen te kunnen registreren op onze euregio.net website, en dus hebben we aan jullie verzoek voldaan:

Kontroleer hier of je .EU Domainnaam nog vrij is:

www. .eu

Morgen dan ook foto’s van Opa Mathieu Welsch in het ziekenhuis, van een oldtimer ralley door Wirtzfeld, en nog andere zaken, maar ik moet er dan wel tijd voor vinden, want op het ogenblik moeten we het ijzer smeden zolang het heet is, spreek: zaken gaan voor.

Iedereen een super mooie eigen .EU Domeinnamen toegewenst, en prettig weekend

Hubert

Geplaatst in Lente 2006.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.