Zondag, 9 April 2006

Zwaar bewolkt, kans op een bui in de ochtend, met af en toe en hier en daar een ULM aan de hemel (Ultra Light Machine). Zie de website van www.feuervogel.be.

Het is er gisteren overdag echt niet van gekomen om hier nog berichten te plaatsen… te veel werk met de registratie van .EU Domeinnamen voor onze klanten. En dat gaat natuurlijk ook nog vandaag verder…

Maar dan nu wel een inhaalpoging met foto’s waarover ik Vrijdag heb gesproken:

Eerst natuurlijk van Opa Mathieu Welsch (94). Opa is de oudste inwoner van Wirtzfeld, en zijn hele leven lang timmerman geweest. En hij is ook altijd nog trots dat hij een van de weinige timmermannen is die geen van zijn vingers is kwijtgeraakt…

Je kunt het dus nu echt wel ironisch noemen dat de chirurgen hem afgelopen week een stuk van zijn voet hebben moeten amputeren. Maar Opa blijft goede moed en hij gaat goed vooruit: hij heeft gisterenmiddag nog met Brigitte en Jochen en een oom van Brigitte twee uur lang zitten te kaarten (Coujon noemen ze dat spel hier in onze streek).

En de knappe verpleegstertjes zorgen goed voor Opa. Hij heeft zelfs een mooi strikje in zijn voetverband gekregen, het is net een vogelnestje. Kan de Paashaas er zijn chocolade eitjes in kwijt…

Nee, alle gekheid op een stokje, Opa is een taaie, die laat zich niet zo snel eronder krijgen. Vrijdag liet hij trots weer de nieuwste kaarten en gelukwensbrieven zien van bezoekers van de Wirtzfeld website. Ondertussen toch al bijna 50 stuks. Nog eens: iedereen erg bedankt voor de morele ondersteuning en verrassing die jullie hem daarmee hebben bezorgd.

De graafwerken aan het ziekenhuis in Sankt Vith voor een nieuwe vleugel zijn alweer een beetje opgeschoten. Dit keer een foto van de andere kant van de bouwput. Opa’s venster kijkt uit op de bouwwerken en is op de tweede verdieping, links van de “oude ingang”.

Ach ja, en dan waren er nog die oldtimers Vrijdag in Wirtzfeld. Ze waren niet met zovelen, maar ze hebben wel lang heen en weer gereden door het dorp. Er was waarschijnlijk een foutje in hun roadbook, want ze hebben meer dan een uur nodig gehad om Wirtzfeld “volgens het boekje” uit te rijden…
Ze reden bij ons de berg omhoog, dan reden ze weer de berg omlaag, ze sloegen op de hoek links af, of rechts, of kwamen weer anderen tegen die achterom waren gereden, en enkele foto’s daarvan vind je in ons Foto Album
Toch nog twee stemmingsfoto’s hieronder…

Ik had al bijna een klapstoeltje buitengezet met een tafeltje, dan hadden ze beslist gedacht dat er bij ons een kontrollepunt was. Maar omdat ik zelf ook af en toe met een oldtimer ralley mee doe, weet ik hoe moeilijk het inderdaad is als je een bepaald punt over het hoofd hebt gezien in het roadbook. Dan klopt natuurlijk de rest van de route van geen kant en wordt je er helemaal tureluurs van.
Dat was dus dit keer eens aan de anderen…

Zo, iedereen nog een prettige Zondag gewenst, en als je interesse hebt in een .EU Domeinnaam voor je website kun je hier snel kontroleren of je eigen .EU Domainnaam nog vrij is:

www. .eu

Tot morgen

Hubert

Geplaatst in Lente 2006.

3 reacties

 1. hey
  alvast veel beterschap aan opa mathieu.
  fijn dat er oldtimers in Wirtzfeld rondreden. Bij ons ziet het wit op het terras terwijl het niet gevroren heeft. 1 graad. helder
  groetjes
  rob

 2. hallo
  wij vertrekken morgenvroeg op vakantie naar de zwitsere alpen met de kinderen. We gaan in de buurt van de Matterhorn. We hebben op de kamer een computer met internetverbinding dus ik kan nog altijd reacties schrijven. Ik zal ook proberen foto’s door te sturen. Hier in eksel(limburg) halfbewolkt 5 graden.
  Groetjes
  ROB

  Dan wens ik jullie een fijne vakantie!

 3. Hubert,
  Bij deze wil ik u bedanken voor de gratis sneeuwmailling de afgelopen winter. door omstandigheden heb ik mijn E-mails nu pas kunnen lezen,vandaar mijn laattijdige reactie.
  Ik heb ook een kaartje verstuurd aan Opa Mathieu en ik hoop dat hij goed herstelt van zijn operatie en dat hij nog vele jaren onder jullie mag blijven.
  Wij hopen ook,Hubert, dat wij nog vele winters van uw sneeuwmailling mogen kunnen genieten.
  Ik ben een regelmatige bezoeker van de web-site van Wirtzfeld en vind het zeer interessant om zo op de hoogte te blijven van het nieuws uit de streek.
  Ik wens dan ook U, uw familie en alle inwoners van Wirtzfeld alles goed.

  De Deyn Paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.