Donderdag, 13 April 2006

Zwaar bewolkt, regenachtig, temperatuur + 2,5° C.

Ook gisteren was het nog erg druk op kantoor. De stress van de afgelopen dagen laat zich bij mij ondertussen merken, ik kom ’s morgens niet meer zo gemakkelijk uit mijn bed. Waarschijnlijk een gebrek aan zuurstof. Ik zou wat meer naar buiten moeten komen, maar de temperaturen zijn nog niet optimaal. Hopelijk wordt het toch nog eens lente dit jaar…

Opa Mathieu Welsch heeft het ziekenhuis gisteren mogen verlaten en is weer thuis in Wirtzfeld. Toch wel kras, de oudste inwoner van Wirtzfeld woont met zijn 94 jaar nog steeds op zijn eigen. Dat kan, omdat 4 van de 5 kinderen in een straal van 20 tot 900 meter rondom zijn huis wonen en indien nodig bijspringen indien hij hulp nodig heeft.

Een van de gevolgen van de lange winter zijn natuurlijk de slechte wegen. Behalve de gaten in het wegdek krijg je nu ook het probleem van steenslag. Ook de voorruit van de wagen van Jochen moest er aan geloven. Die heeft een scheur in het glas. Morgen moet die dus naar de garage.

Geplaatst in Lente 2006.

Eén reactie

  1. Schrale troost: ook in Nederland is het guur weer…
    Kunt u overigens eens iets vertellen over het zogenaamde ‘inversie-effect’, dat het soms op de Ardense toppen veel warmer is dan in de dalen? Lijkt me heel interessant! Bij voorbaat dank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.