Opa Mathieu’s Dankwoord…

Zoals eerder deze week beloofd, een kleine video van Opa Mathie waarin hij de website bezoekers bedankt voor de vele kaartjes die hij tijdens zijn operatie en verblijf in het ziekenhuis mocht ontvangen.

Voor de video: klik hier

Geplaatst in Lente 2006.

Eén reactie

 1. Dag Hubert, Met het paasweekend waren we in Atzerath, waar we sinds een jaar van onze 2e woning genieten.
  Nu lees ik vandaag het verhaal op je website over de kinderen die van deur tot deur gaan ratelen (klepperen).
  Wij waren in Rochrath de narcissenwandeling gaan maken (spijtig genoeg nog wat te vroeg) en in Krinkelt waren de kinderen van deur tot deur aan ’t gaan. Eigenlijk is mijn vraag als volgt: op de website verwijs je naar een reportage die je daarover gemaakt hebt op 24 maart 2005, maar als ik het goed heb gaat het archief maar terug tot november 2005. Kan ik deze reportage nog ergens vinden?

  Het archief bevat slechts de laatste 6 maanden in de menu lijst, maar alle berichten zijn natuurlijk nog aanweizg op de server:
  – om er naar toe te gaan: klik op november 2005, en dan via de kalender teruggaan tot in maart 2005
  – of zoek op “klepperen” in het zoekvenster op onze website rechts boven
  – of hier is de de direkte link
  http://www.wirtzfeld.be/blog/2005/03/24/donderdag-24-maart-2005/

  We waren je deur voorbij gereden … Wirtzfeld is een mooi dorp he, en in de omgeving wonen nog heel veel jonge gezinnen. Oho, maar de bewegwijzering in de streek is toch weer moeilijk e, we hebben dat al dikwijls ondervonden in de streek. ’t is ondertussen wel wat verbeterd, maar om niet verkeerd te rijden is het toch echt wel moeilijk, en gps hebben we nog niet, daarbij die stuurt je langs grote wegen, maar wij nemen graag de binnen doortjes …
  Haha. Waar ik me nog voor wil verontschuldigen, daar ik heel veel gebruik maak van je website (een mooie trouwens, proficiat) is dat ik je schoonvader een kaartje wou brengen in de kliniek van st.vith omdat we 2 weken geleden er ook waren, en ik het rats vergeten ben. Maar ik wens hem bij deze zeker veel beterschap.
  Ik zal jou een mailkaart sturen, zodat hij als hij bij je komt het kan bekijken, mss …
  Heel veel vriendelijke groeten aan jou en je ganse familie,

  Marlies Leynen
  Balen (bij Mol)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.