Zaterdag, 22 April 2006

Bewolkt, lichte nevel in de dalen, temperatuur + 6° C.

Ter herinnering: morgen, Zondag 23 April 2006, biedt de BNVS vereiniging twee geleide wandelingen aan door de velden met wilde narcissen:
Trefpunt: 10.00 en 14.00 uur aan de Enkelberger Mühle. (tussen Rocherath en Mürringen).
Een vooraanmelding is niet nodig. Er is bovendien gedurende de hele dag restauratie mogelijkheid met een stevige regionale soep, verfrissings dranken, koffie en verse wafels in de BNVS tent aan de Enkelberger Mühle.
Meer informatie onder telefoon 080-448144 of [email protected]


…ook bij ons al schuchtere narcissen in de tuin

Gisteren ben ik ook weer druk bezig geweest buiten, maar hoofdzakelijk met opruim werkzaamheden in de rest van de tuin. Alle lavagravel bij elkaar geveegd en in een oude kruiwagen gedaan, en de overige stenen weer netjes opgestapeld. Nu blijkt dat ik toch nog voldoende stenen heb om ook nog een paadje te maken aan de zijkant van het tuinhuisje, daar waar het hout ligt opgeslagen.

Zou logisch zijn dat ik dat paadje dan nog tot daar doortrek, maar de spierpijn laat zich een beetje gelden, en dus weet ik nog niet of ik mij daar vandaag nog mee bezig ga houden.

Iedereen een prettig weekend gewenst!

Geplaatst in Lente 2006.

4 reacties

  1. dag hubert, Elk jaar komen wij kijken naar de wilde narcissen in de vallei van de Holzwarche, maar morgen kunnen wij niet. Waarschijnlijk volgend week-end wel. Bestaan er sites over de wandelingen en narcissen die meer informatie geven, zowel in de Oostkantons als de Eifel.
    Groetjes, Jef

    Ik ben er nog geen tegengekomen, Jef. ik denk echter dat volgend weekend de narcissen ook nog bloeien, want ze zijn pas amper opengegaan… Ik probeer zelf morgen een kijkje te gaan nemen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.