Maandag, 24 April 2006

Vanochtend licht bewolkt bij temperaturen rond +6 ° C.

Gisteren was opnieuw een prachtige dag! ’s Morgens een beetje bewolkt, maar in de loop van de namiddag stralende zonneschijn. En ook de komende dagen zullen we nog regelmatig van zon kunnen genieten.

Gisterenmiddag even naar de narcissenvelden geweest. Veel volk op de wandelpaden aan duitse kant, maar we zijn binnendoor naar een stukje bos van onze buren op belgisch grondgebied gereden waar het rustiger was.


De wilde narcissen op de open plekken tussen de bomen staan in volle bloei, maar daar waar er schaduw is zijn ze nog niet uitgekomen. In de loop van deze week zal het schouwspel nog intensiever worden, de natuur is een beetje aan de late kant.


Vandaag is weer een drukke dag op kantoor, voorbereidingen treffen voordat ik komende donderdag naar Egypte reis. Ik hou het dus kort vandaag.

Een prettige week aan iedereen toegewenst!

Geplaatst in Lente 2006.

2 reacties

 1. Hoi,

  Narcisvelden? Ik heb er nog nooit van gehoord, maar wil die wel eens zien! Waar ben ik best om de mooiste velden te zien?

  Dankuwel,
  Sylvie

  Sylvie, zie de artikelen op vrijdag en zaterdag met de comments over andere websites over dit thema met meer inlichtingen

 2. Hubert

  Terug in Kempenland wij na een WEje W. Gisterenmiddag langs de Holzwarche tussen Rocherath en Murringen gewandeld. Waar het daar normaal heel rustig is, nu toch hele busladingen wandelaars voor de narcissentocht, heeeel mooi! Aja, diegene die zaterdagmorgen even claxoneerde toen je in de tuin bezig was, was ondergetekende.
  Vrijdagavond houtkoopdag in Rocherath, alhoewel de prijzen merkelijk hoger waren, ongeveer het dubbele van vorig jaar, toch 2 beuken voor totaal 4 festmeter gekocht, dus de volgende weekends werk aan de winkel, gelukkig komen enkele handigen uit de familie mee.
  Zaterdagavond voor het eerste de harmonie Echo aan het werk gehoord, klasse, en heel gezellig toeven zo vlak in de buurt.
  Groeten aan opa Welsch, veel beterschap voor hem, dat hij terug kan aantreden voor het kaartspel in den Drosson.
  Tot binnen 10 dagen!

  Paul VD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.