Woensdag, 26 April 2006

Vanochtend is het nog zwaar bewolkt bij temperaturen rond 10° C.


De struiken langs onze tuin krijgen zin in de lente


Op enkele dagen tijd beginnen de scheuten uit te lopen

Afgelopen nacht heeft het stevig geregend in onze streek. De ultieme test voor mijn nieuwe tuinpad! Straks nog wat brandhout aanslepen als voorraad voor de open haard voor de thuisblijvers, want morgenvroeg vertrek ik dus weer voor een korte vakantie in Egypte om mijn jongste zoon, Mike, te bezoeken.

Dit keer vlieg ik om 06.00 uur (vroeg op!) met Air Berlin vanaf Düsseldorf tot Hurghada, en dan met taxi tot in El Gouna (ca 30 km verder naar het Noorden).

We hebben ondertussen Mike’s verlanglijstje afgewerkt en de spullen die ik voor hem moet meebrengen al ingepakt: behalve mijn computer (handbagage), neem ik voor mijzelf één spijkerbroek mee. (Al mijn andere vakantiekleding heb ik de vorige keer in het appartment in El Gouna achtergelaten).

De rest van de kofferbagage is dus voor Mike: normaal mag ik 20 kg meenemen bij Air Berlin, plus 10 kg extra bagage vanwege mijn Top Bonus Silver Card, plus 30 kg duikersbagage. We proberen er ons dit keer aan te houden, want met de tegenwoordige benzinetoeslagen beginnen ze bij de luchtvaartmaatschappijen veel zuiniger te kijken bij overgewicht.

De rest moet Jochen dan eind Mei maar meenemen.

Zo, ik meld me later op de dag nog even hier terug

Meer informatie over El Gouna ook onder
www.elgounatimes.com

Geplaatst in Egypte (El Gouna), Lente 2006.

5 reacties

 1. Beste Hubert, Ik wens U een aangenaam en prettig verblijf in Egypte. Ook hier in Landen regende het deze nacht en deze morgen. Het zou echter mogen stoppen, want ik heb voorzien deze namiddag 2 masten af te breken voor kameraden radioamateurs. Het klinkerpad hebt Ge fijn afgewerkt en zal dat beetje regen wel doorstaan.
  Nog een fijn verblijf in El Gouna toegewenst, wees toch maar voorzichtig met die vroegere liesbreuken.
  Hartelijke groeten vanuit Landen, Alfons Daenen.

  Bedankt Alfons, en gij veel plezier ondertussen met uw zend aktiviteiten…

 2. Jammer van die regen gaan de narcissen verwelken. Een heel goeie tijd met je zoon en sterkte voor je vrouw tijdens je afwezigheid. En de groeten voor opa en beterschap
  Joke en Giel van Gemert Vught NL

 3. Hubert een heel fijne vakantie toegewenst, en wees voorzichtig! Wij komen dit weekend de narcissenwandeling maken, want we zitten in atzerath. Groetjes, Marlies en Ron

 4. Hubert,

  Hierbij nog een goede reis, een prettig verblijf en behouden terugkomst
  toegewenst.
  Tot binnnkort.

  Groetjes uit Sint-Denijs-Westrem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.