Verschil in weer…

Update uit Wirtzfeld: Op het ogenblik vallen er in Wirtzfeld hagelstenen en kleine sneeuwvlokjes… bij temperaturen rond 2° C, en dat op Zaterdag 29 April 2006.

Ondertussen lig ikzelf dus aan het strand en de swimmingpool van het appartement in El Gouna in Egypte

en laat mij bruinbakken. Temperatuur nu net boven de 30 ° C.

De twee bovenstaande foto’s heb ik overigens met mijn GSM gemaakt en via bluetooth op mijn computer overgezet en daar nog wat kleiner gemaakt vanwege de resolutie. Niet zo scherp als met mijn digitale camera, maar later deze week krijgen jullie dus meer beelden te zien met hogere resolutie als ik een betere (hogere snelheid) internetverbinding heb.

Iedereen een prettig weekend gewenst.

Hubert

Meer informatie over El Gouna ook onder
www.elgounatimes.com

Geplaatst in Egypte (El Gouna), Lente 2006.

Eén reactie

 1. Hoi Hubert,
  breng toch maar een beetje van die warmte mee naar hier, want inderdaad het sneeuwt hier af en toe. Er is ook nog een ijskoude wind. De jongste is op het moment in Weywertz aan het voetballen. Spijtig genoeg kan ik hem geen lange broek onder aan doen. Iemand vertelde mij dat de meeste wel broekkousen aan hebben,maar bij ons in de winkel heb ik er alleen voor meisjes (met roze streepjes ,dat is niet echt iets voor jongens).
  Morgen is het in Faymonville eerste kommunie(arme kindjes), terwijl ze vorige week ze in Bütgenbach dat gedaan hebben met bijna 15 of 20 graden warmer.
  Zelfs in Weywertz zijn er veel toeristen dit weekend en heb er dan ook gebruik van gemaakt om nog wat reclame te maken voor jullie website.

  ijzige groetjes,
  Ria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.