Zondag, 30 April 2006

In Wirtzfeld is het deze ochtend koud (-0,1°C om 6.30 uur) en grijs. Op de webcam zie ik dat er hier en daar een dun wit laagje sneeuw op de daken ligt, maar dat zal wel weer snel weg zijn.

In Egypte waar ik op het ogenblik verblijf is het ’s morgens al warm genoeg (23°C om 07.30 uur) om een frisse duik te nemen in het buitenzwembad bij het appartement dat ik heb gehuurd.

Gisterenmiddag kwam Mike onverwacht op bezoek, terwijl ik nog mijn (dit keer wel erg lange) middagdutje aan het houden was. Toen ik opstond, zat hij prinsheerlijk in mijn woonkamer aan zijn computer te werken. We hebben dan samen een aantal foto’s voor hem bewerkt en op mijn kleurenprinter uitgedrukt.

Vervolgens heeft Mike een lekker avondmaal toebereid: verse asperges (uit Belgie), steak (ook meegebracht uit Belgie) en sauce Bearnaise, samen met egyptische frites, en volgens recepten die Brigitte hem had toegestuurd.

Ziet er goed uit, en het heeft ons gesmaakt. Het hoeft niet altijd een restaurant te zijn op vakantie.

Daarna hebben we nog samen nog een voetbalmatch op ZDF gekeken: Eintracht Frankfurt tegen Bayern München, voordat Mike dan terug naar zijn appartement in Hurghada is vertrokken, opnieuw zijn rugzak vol met spullen uit de diepvries die ik uit Belgie had meegesleept.

Meer informatie over El Gouna ook onder
www.elgounatimes.com

Geplaatst in Egypte (El Gouna), Lente 2006.

Eén reactie

  1. Wees blij dat je in Egypte bent, wij zijn gevlucht in Atzerath … zo koud en guur en niet te vergeten sneeuw !!! Dus ben ik terug thuis in Mol.
    Gisteren hebben we in Rochrath de narcissenwandeling gemaakt en er was veel koude wind maar de zon scheen, en de narcissen waren mooi open … echt wel de moeite waart als je op het juiste moment gaat. Er was nu ook niet zo veel volk.
    Geniet van het zonnetje Hubert en blijf nog even tot het hier wat beter is.
    groetjes,
    Marlies en Ron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.