Child Focus – Missing Children Day

Missing Children day - May 25

Meer Informatie…

Ook deze ochtend opnieuw vrij fris in Wirtzfeld, en het regent…
Vandaag neem ik mij weer eens tijd om een goed boek te lezen, want dat is er tijdens de vakantie niet van gekomen…. een historische roman van Rebecca Gablé: “Das Lächeln der Fortuna“.

Gisteren hebben we eens goed gelachen vanwege de nieuwste versie van internet reklame, die door Opel Belgie circuleert. De reklame maakt gebruikt van Flash en IP Telefonie, en het resultaat is inderdaad indrukwekkend. Omdat ik eerst wat twijfelend tegenover dit soort reklame stond, heb ik eerst Jochen gevraagd of er geen GSM virus mee verbonden was, of misbruik van de GSM nummers. Maar hij zei dat ik op

www.prepareyourhair.be

gerust mijn volledige naam en mijn GSM nummer kon opgeven. Als je dat inderdaad doet, krijg je een filmpje op het scherm, met een leuke griet die “stormachtig” wordt behandeld… en in dat filmpje wordt jouw naam mee geïntegreerd en een van de personages belt je vervolgens op je GSM nummer op, om zijn reklame boodschap mee te delen.

Als je niet direkt opneemt, moet hij dus wachten, en ook dat funktioneert in het filmpje… Geniaal! Er zijn geen kosten mee verbonden voor je GSM. Bovendien wordt elk GSM nummer slechts één keer opgebeld, een tweede keer lukt het dus niet meer (geloof ik, of heb de tweede keer een verkeerd nummer ingegeven?).

Het grootste probleem is natuurlijk dat veel mensen denken dat het een truc is om aan je GSM nummer te geraken. Maar omdat dit een reklame van Opel is, zullen ze zich echt wel aan de regels moeten houden. In ieder geval krijgen ze overal extra publiciteit vanwege deze nieuwste integratie van Flash en IP Telefonie in Internet reklame, en dus ook hier op de Wirtzfeld website.

En dat terwijl ikzelf geen fan van Opel ben. Mijn buurman was dat wel, hij heeft de laatste 25 à 30 jaar altijd Opel gereden, maar met de problemen die hij in recente jaren met (notabene gloednieuwe) Zafira’s, Vectra’s en Astra’s heeft gehad, heeft hij ondertussen beslist dat de volgende auto geen Opel meer wordt. Kwestie van hoe de garantieproblemen in zijn geval door de plaatselijke garage werden opgelost…

In ieder geval veel plezier met die internet reklame van Opel, en een prettig lang weekend gewenst van

Hubert

Geplaatst in Lente 2006, Mijn boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.