Vrijdag, 2 Juni 2006

In Wirtzfeld is het mistig deze ochtend bij temperaturen rond 4° C. Deze ochtend extra vroeg eruit, want om 8.00 uur moet de auto van Jochen in de Volvo garage in Welkenraedt zijn vanwege een gek geluidje in een van de wiellagers. Dat betekent dus ten laatste om 7.10 uur hier vertrekken. Ik had de garagist gevraagd of het niet ook om 8.30 uur kon, maar ze staan erop dat ik om 08.00 uur verschijn. En een reserve auto kan er deze keer ook niet van af. Reden: te grote drukte voor hun vakantie…

Wedden dat ze niet om 08.00 uur aan de wagen beginnen te werken… Ik ben benieuwd…

Drie uur later: terug van weggeweest. Inderdaad, ik moest toch nog 25 minuten wachten voordat ze aan de wagen begonnen te werken, dus had ik eigenlijk ook nog 25 minuten langer in bed kunnen blijven. Nou ja, heb wel een kopje koffie gekregen.
Toch betekent dit dat ik besloten heb een volgende keer die nieuwe Volvo garage in Weismes te bezoeken voor mijn auto: die is in plaats van 40 km verwijderd, slechts 15 km weg. En ik zal eens horen bij de leasing firma of Jochen’s auto in de toekomst niet ook daar ge-serviced mag worden.

Op de Baraque Michel was dichte nevel (of waren het lage wolken, maar de temperatuur viel ook daar niet meer beneden 4° C). Vanaf morgen zou het beteren met de temperaturen.

Geplaatst in Zomer 2006.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.