Dinsdag, 6 Juni 2006

De dag zet ook vandaag zonnig in, hier in Hoog België. Tijdens de afgelopen Pinksterdagen is het vooral ’s namiddags behoorlijk zonnig geweest, Pinksterzondag heb ik zelfs de hele namiddag buiten op het terras in de zon zitten lezen. Gisteren waren we naar een kommuniefeestje van een neefje.

En deze nacht rond half vier is Jochen teruggekeerd uit El Gouna. Moesten we natuurlijk even opstaan om te horen hoe zijn ervaringen in El Gouna zijn geweest. Op het ogenblik is het daar overdag 38° C in de schaduw.

Hier zal het niet zo’n vaart lopen, maar na de regenfase van de afgelopen maand zijn we al tevreden met temperaturen die rond de 20° C liggen.

Geplaatst in Egypte (El Gouna), Zomer 2006.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.