Vrijdag, 9 Juni 2006 (Dag 1 van het WK)

Het wordt vandaag opnieuw een mooie, zonnige en zelfs warme dag. Jammer genoeg heeft Kim Clijsters gisteren verloren tegen Justin Henin, maar we hebben zodoende toch tenminste één Belgische finaliste op Roland Garros…

Het bezoek van de Regering van de Duitstalige Gemeenschap aan onze “avant premiere” presentatie is succesvol verlopen. De regering (voor mensen die niet zo vertrouwd zijn met de Duitstalige Gemeenschap van België) bestaat uit:

(Legislatuurperiode 2004-2009):

Karl-Heinz Lambertz (SP), Ministerpresident, Minister voor lokale Overheid
Bernd Gentges (PFF), Vice-Ministerpresident, Minister voor Opleiding en Arbeid, Sociale Zaken en Toerisme
Oliver Paasch (PJU-PDB), Minister voor Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek
Isabelle Weykmans (PFF), Minister voor Kultuur en Media, Monumentenzorg, Jeugd en Sport

Dat betekent dat er van die kant logistieke ondersteuning verwacht mag worden omtrent inhoud en promotie van een nieuw online projekt dat wij met enkele andere firma’s hier ontwikkelen omtrent Oost-België, en waarover later dan iets meer informatie.

En voor alle volledigheid: Het Parlament van de DG bestaat uit:
– CSP-Fraktie: 8 Leden (+ 5 adviserende Mandatarissen)
– PFF-Fraktie: 5 Leden (+ 2 adviserende Mandatarissen)
– SP-Fraktie: 5 Leden (+ 2 adviserende Mandatarissen)
– PJU-PDB-Fraktie: 3 Leden
– ECOLO: 2 Leden (+ 1 adviserende Mandataris)
– VIVANT: 2 Leden

Het gebied van de DG ligt in de Provincie Luik en is zowel in de Euregio-Maas-Rhein alsook in de Euregio Saar-Lor-Lux als onafhankelijke partner vertegenwoordigd.

De nieuwste roentgenopnamen gisteren van mijn enkel waren positief en er is dus goede hoop dat dat weer in orde komt. Nu nog mijn knie en rug…

En vandaag begint het WK Voetbal. Gaan veel mensen binnen TV zitten kijken terwijl net nu buiten de zon schijnt… Wij hebben alleszins gisteren al de kabel van de kabel tv (als je weet wat ik bedoel) verlengd vanuit mijn kantoor zodat de kleine kantoor-TV aan de terrasdeur geplaatst kan worden. Kunnen we toch op het terras zitten en vervolgen wat er gebeurt in Duitsland.

Daarom (en alleen vandaag) een nieuwe Enquete (nee, niet wie er uiteindelijk gaat winnen, dat is toch wel duidelijk!). Laat even weten of er bij onze vaste website bezoekers interesse bestaat voor een nieuw rubriekje WK Voetbal op onze website, en geef hierbeneden daarover eventueel Pro en Contra commentaar.

Geplaatst in Zomer 2006.

Eén reactie

 1. Gegroet Hubert
  Voor ons hoeft er geen speciaal rubriekje voetbal.
  We worden nu al langs alle kanalen overspoeld (niet letterijk nattuurlijk) met het WK.
  En dat van die zadels en alles wat daar mee in contact komt…….lijkt niet zo gezond . Vroeger reden de dames schrijdelings paard, dat zal er ook wel alles mee te maken gehad hebben.
  Zullen het voorlopig maar houden met af en toe een stappeke in de natuur en op tijd en stond even genieten van het landschap en een lekkere frisse ….vul maar in naar wat de voorkeur gaat. Bij mij een goede frisse pils of een “Bolleke” De Koninck ( heeft niets te maken met promotie voor één of andere familie uit Laeken)
  Groeten en geniet ook van het prachtige weer, de blokkers (nee niet die van ‘t…) hebben weer geen geluk met het weer.
  Jos en Suzy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.