Justine Henin wint voor de 3de keer French Open

De belgische Justine Henin-Hardenne heeft voor de derde keer, na 2003 en 2005, de French Open gewonnen en heeft als eerste tennisspeelster na Steffi Graf, 10 jaar geleden, haar titel in Parijs met succes kunnen verdedigen.

Justine zette zich in het Grand-Slam-Turnier met 6:4, 6:4 tegen Swetlana Kusnezowa uit Russland door. Voor haar vijfde Grand-Slam-Titel na de French Open 2003 und 2005, de US Open 2003 en de Australian Open 2004 strijkt Henin-Hardenne 940.000 Euro op, en klimt op de wereldranglijst (die op 12 juni verschijnt) van de vijde naar de 3de plaats.

Poficiat JuJu !!

Geplaatst in Zomer 2006.

Eén reactie

  1. we zijn er wel niet bij op het WK in Duitsland maar vandaag hebben we met Henin een Rolond Garros winnares en met Tom Boonen een ritwinnaar in de Ronde v Zwitserland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.