Zondag, 11 Juni 2006

Om 8.00 uur is het in Wirtzfeld al 17° C en zonnig. Het zomerse weer duurt voort. Gisteren bereikten de temperaturen tot 27 ° C in Wirtzfeld, en vandaag kunnen we opnieuw met dergelijke temperaturen rekenen.

En alhoewel België niet meedoet aan het WK, waren er gisteren toch sportieve resultaten te melden voor “onze” Justin Henin op Roland Garros, en “onze” Tom Boone die een rit in de Ronde van Zwitserland op zijn naam wist te zetten.

In Parijs vandaag de Tennis Finale mannen op Roland Garros. En op motorsport gebied is er natuurlijk ook de Formule 1, dit keer in Silverstone.

Het mooiste spel gisteren van de WK vond ik persoonlijk Argentinië tegen Ivoorkust. Nederland zal vandaag hun eerste wedstrijd in de WK Voetbal spelen tegen Servie/Montenegro.

In België wordt vandaag vaderdag gevierd. De meeste vaders zullen dus waarschijnlijk mogen kiezen naar welk sportief evenement er op TV gekeken zal worden. Bij ons wordt dat met dit gevarieerde sport programma een moeilijke keuze, maar gelukkig zijn er meer TV’s in huis, zodat de huisvrede bewaard kan blijven…

En buiten schijnt de zon…

Iedereen een leuke dag gewenst, van

Hubert

Geplaatst in Zomer 2006.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.