Hubert afwezig…

Mijn vader moest verleden maandag avond naar het ziekenhuis van Sankt Vith met sterke rugpijn. De artsen weten nog altijd niet de oorzaak van de symtomen.

Hubert heeft mij gevraagt om de Wirtzfeld web site te updaten met de standen van de WK. Hij zal de site weer updaten zodra hij terug thuis is.

Groetjes,

Jochen.

Geplaatst in Zomer 2006.

5 reacties

 1. Hallo Jochen,
  Wil je de groeten doen aan Hubert en wens hem het beste.
  Wij missen zijn uptates.
  Groetjes, Ingrid.

 2. dag Jochen,

  Hopelijk komt alles goed met uw vader zodat hij terug de website kan overnemen van u. Ik denk dat hij aan de dagelijkse weblog veel plezier heeft. Veel sterkte voor gans de familie.

  Groetjes,

  Jef

 3. Beste Jochen,
  Wens veel beterschap aan Uw vader en zeg hem toch een beetje meer op te passen. Als ik zo regelmatig zijn aktiviteiten lees, is dat toch wel een beetje veel hooi op de vork nemen, zouden ze bij ons in Landen zeggen.
  Wij zijn deze week in Waldeck aan de Edersee geweest voor een wandel en cultuuruitstap, hebben ook een kaart voor moeder geschreven, ik hoop dat ze toegekomen is, want ik kende het huisnr niet!
  Groeten en duimen voor vader.
  Christiane en Fons Daenen.

  Ja, de kaart woordt goed ontvangen. Haartelijk bedankt.

  Jochen.

  Wirtzfeld Web Site – Wirtzfeld 140 – 4760 Büllingen 😉

 4. Ik wens Hubert een spoedig herstel. We missen U en ook jouw unieke dagelijkse blog vanuit de mooiste streek van België.
  Jan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.