Donderdag, 22 Juni 2006

In tegenstelling tot wat de weerman gisteren op de TV beweerde, is het in Hoog België gisteren toch de hele dag droog gebleven. Wel is in de loop van de namiddag de zon door de wolken verdrongen, maar al bij al was het toch nog een rustige (langste) dag.

(Sorry, ik was helemaal vergeten te melden dat gisteren de langste dag was, daarvoor kan ik dus nu melden dat afgelopen nacht de kortste nacht was. Ha.)

Vannacht heeft het een beetje geregend. Vandaag hoeven we niet met echte regen rekening te houden, toch is de kans op een bui vandaag nog reëel, want er zijn genoeg dreigende wolken…

Gisterenavond liep de kat van een paar huizen verderop bij ons door de tuin. Normaal gesproken loopt ze elke dag bij ons door de tuin, onder langszij de haag. Nu dat de haag gekortwiekt is, wilde ze zeker eens poolshoogte nemen wat er aan de hand was.

In ieder geval liep ze gisteren avond BOVEN OP de haag, haar pootje voorzichtig van stam tot stam plaatsend.


zoek de kat…

Jammer genoeg had ik dus de camera niet direkt bij de hand. Maar misschien dat ze dat kunststukje vandaag nog over doet…

Vanochtend heb ik mijn eerste afspraak bij de fysio therapeut: ik weet nog niet of het een massage behandeling wordt of een fango pakking, of dat het gymnastiek oefeningen worden.

Volgens de arts is een goede remedie tegen Arthrose om bijv. twee keer per week te zwemmen, en sauna en zon zouden ook goed zijn. Maar ik kan moeilijk op het ogenblik terug naar Egypte gaan, want ik heb nog de komende weken meerdere afspraken bij andere dokters. Dus voorlopig moet ik genoegen nemen met het zwembad van een nabijgelegen hotel. Daarover dan later meer…

Geplaatst in Zomer 2006.

Eén reactie

 1. Hallo Hubert,
  goed dat je er terug bent. Ik had een kaartje klaar, maar nu was je in één zo snel terug thuis. In ieder geval wens ik je veel beterschap en niet te veel pijn. Mss heb je door je ongeval in Egypte je wat misvormd gedragen en gelopen … ik bedoel ernaar gelopen, en zijn dit daar nu de gevolgen van. bv. enkele jaren geleden had ik altijd last van mijn schouder, pijn zelfs ’s nachts dat ik moeilijk kon slapen. Tot mijn frank (toen nog) viel en ik mijn rugzak telkens als een handtas op mijn schouder droeg en ik, zonder dat ik het door had, die schouder optrok om de bandjes niet laten af te zakken …
  Daarna heb ik mijn rugzak gewoon terug op mijn rug gedragen en de pijn is over gegaan, nog steeds zelfs.
  Mss heeft het er wel niks mee te maken maar er op letten kan mss geen kwaad.
  Je ziet maar wat je er mee doet, ik hoop alleen dat je snel beter wordt …

  Marlies, ik dacht ook eerst dat de rugpijn door scheef lopen met die kruk kwam, maar daardoor is natuurlijk de maagzweer niet te verklaren, en ook niet de artrose… We zullen het maar op de leeftijd gooien… Je bent nooit meer zo jong als gisteren… Bedankt in ieder geval voor de wensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.