Vrijdag, 23 Juni 2006

Nog slechts lichte sluierbewolking deze ochtend en het weer zou volgens de laatste voorspellingen ook dit weekend goed blijven.

Gisteren dus voor het eerst naar de fysio therapeut geweest, en het is juist wat ik gisteren al opperde: ik krijg er niet alleen massage, maar ook hete Fango verpakkingen staan de komende weken regelmatig op het programma.


Technische apparatuur bij de fysio therapeut

En ik moet inderdaad gymnastiek oefeningen leren om beter met de Artrose om te kunnen gaan.


Op dit massagebed wordt mijn rug gekneed…

Vandaag heb ik opnieuw daar een afspraak. Ze willen “langzaam beginnen” en dan het tempo (en de kracht van de massages) bestendig opbouwen. Dat wordt dus afzien.
Maar het is een vrouwelijke masseuse, dus dat maakt dit leed dan toch weer wat draaglijk…

Jochen moet vandaag naar de luchthaven in Dusseldorf om enkele van zijn vrienden af te halen die er een weekje tussen uit geknepen waren, om op Mallorca naar de voetbalwedstrijden te kijken… ze vonden dat leuker omdat ze dan in de open lucht bij aangename temperaturen konden kijken op de grootbeeldschermen.

Net zoals overigens in El Gouna. Ook daar kijkt Mike op een terrasje naar de voetbalmatchen op grootbeeld schermen, want daar is het natuurlijk nog warmer…
Vanuit hier de groetjes naar Egypte!!

Maar bij ons in Wirtzfeld was het gisterenavond toch echt wel te koud om op het terras naar de wedstrijden te kijken, ik heb zelfs de open haard moeten aanmaken.

Ik kreeg gisterenavond nog bezoek van een oom uit Wirtzfeld die op “zieken-bezoek” kwam, hij had gehoord dat ik terug uit het ziekenhuis was, en was verheugd vast te stellen dat het mij vandaag toch alweer een heel stuk beter gaat.
Onkruid vergaat niet, zal ik maar zeggen.


Voetbalwedstrijd waarvan je het warm krijgt…

De wedstrijd Kroatie-Australie was in feite spannend genoeg om het er warm genoeg van te krijgen… Of lag het aan de heethoofden op het veld?

Ik ben in ieder geval blij dat ik geen voetballer ben, met mijn broze botten zou ik het er niet heelhuids afgebracht hebben tussen die rauwe kerels.

Iedereen alvast een prettig weekend zonder blessures gewenst van

Hubert

Geplaatst in Zomer 2006.

Eén reactie

 1. Hallo Hubert,

  Ik ben reeds geruime tijd een trouwe lezer van uw site.
  Ik kan het dan ook niet nalaten uw site dagelijks eens te bezoeken.
  Wij zitten af en toe wel eens in de streek voor enkele dagen, maar dan wel meer in de herfst en winterperiode: hotel Drosson of Haus Tiffenbach/ Hotel Grüner Baum in Büllingen. Prachtige wandelstreek!
  Op één van onze wandelingen kwamen we zeker als eens voorbij.
  Ook ik heb reeds vele uren bij de “kine” gesleten in verband met rugproblemen (discus hernia). Het gaat je goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.