Reparatie straatlantaarn in Wirtzfeld


Kapotte straatlantaarn, Wirtzfeld 140

Op 19 Juni 2006 heeft Brigitte de baas van de Dienst Openbare Werken van de gemeente Büllingen persoonlijk geïnformeerd dat de straatlamp bij huis Wirtzfeld 140 defekt is.
Op 28 Juni 2006 heb ik de Dienst Openbare Werken van de gemeente Büllingen opnieuw opgebeld om te melden dat de straatlamp Wirtzfeld 140 nog altijd defekt is.
Op 29 Juni 2006 heb ik de gemeente Büllingen opnieuw opgebeld. Hun commentaar: dat kan nog wel 3 weken duren, en omdat ik zei dat dat wel erg lang is, kreeg ik als antwoord: “…waarom hebben jullie überhaupt een straatlamp nodig?…” Ha!

Ze hebben mij dan uiteindelijk het nummer van Electrabel opgegeven, maar daar werd bevestigd dat zij onze melding niet kunnen aannemen, immers, er is een schriftelijke opdracht van de Gemeente nodig….

Of die opdracht al bij hun binnengekomen is, kon men ons toen nog niet zeggen. Vandaag terug opgebeld naar Electrabel, dus op 30 juni 2006: de melding van de gemeente van onze kapotte lamp is pas gisteren, 29 Juni 2006 bij Electrabel binnengekomen.
Dat is dus nadat wij voor de derde keer de gemeente gekontakteerd hadden.
Toevallig werden echter eergisteren, dus 28 Juni 2006 alle kapotte lampen in de Gemeente Büllingen door Electrabel gerepareerd… Behalve dan die van ons, want dat wist Electrabel toen nog niet.

En omdat het onderhouds contract tussen Electrabel en de gemeente Büllingen voorziet dat Electrabel kapotte straatlampen uiterlijk 3 weken na ontvangst van de melding door de Gemeente repareert, kan het dus nog even duren.

UPDATE 7 JULI 2006
Rond 13.45 uur werd dan de straatlamp toch gerepareerd.

Dank U wel, Electrabel…

Geplaatst in Zomer 2006.

4 reacties

 1. Wij zouden dit weekend de wandeling rund um den see willen komen doen. Kom je ook automatisch terug aan op het punt dat je bent vert trokken? We vinden deze wandeling nergens terug in een wandelgids en daarom toch even wat info vragen. dank bij voorbaat

  Je kunt niet overal kompleet langs het water blijven, maar in principe kun je in derdaad het hele meer omronden. ca 7 km in totaal. Als je in Bütgenbach begint, is er daar een toerist info buro op de markt naast bakkerij Heinen. Veel plezier!

 2. Dus als we in wirtzveld boven aan het domeintje met de chalets beginnen komen we na 7 km op de zelfde plaats terug terecht. Waarom staat er op de houten peilen 10 km geschreven als het er maar 7 is.
  vele groeten

  Ik heb altijd gedacht dat het er 7 waren, maar dat was maar een inschatting: ik heb de toer jaren geleden eens gedaan met mijn hond toen die nog leefde, maar heb me dan in Bütgenbach met de auto laten afhalen omdat de hond (en ik) te moe waren voor het laatste stuk. En ik weet dat ik ergens afgekort heb door achter langs een tuin te gaan, waar normaal geen doorgang was… Maar vraag maar bij de toerist info in Bütgenbach, die hebben beslist een kaartje

 3. Ja Davy, de houten ‘vingertjes’ volgen en je komt terug uit waar je vertrokken bent. Het zijn zeker 10 km als het er al geen 11 zijn! In de winter als het meer dicht gevroren ligt, kan je inkorten zoveel je wil. De wandeling is zeker de moeite waard!

 4. leve de vooruitgang.
  als er een straatlantaarn defect is in mijn gemeente (bierbeek) stuur ik een mailtje naar straatlampen.be. Binnen de 2 tot 7 dagen is het euvel hersteld! En vooral: geen tussenkomst nodig van de gemeente. Misschien eens signaleren in Büllingen???
  johan

  Tja, dat valt hier onder de waalse Electrabel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.