Maandag, 10 Juli 2006

Het weer: Gisteren heeft het af en toe geregend bij ons, maar geen grote hoeveelheden, terwijl op sommige andere plaatsen in België erg veel water neergekomen is.

Deze ochtend is het wel nog bewolkt, maar de weergoden zouden pas dinsdag opnieuw de waterkraan opendraaien. Daarna wordt het weer zomers, tegen het weekend zelfs opnieuw tot 30°C.

Voor diegenen, die een poos niet meer op onze website waren, even ter herinnering dat de temperatuur, luchtdruk en luchtvochtigheid nu ook hier bovenaan in het groene titelveld aangeduid worden. Bovendien staan deze nu ook vermeld op onze Wirtzfeld Valley Webcam, en er staan grafieken met deze weer data ter beschikking voor vandaag, gisteren, deze maand, laatste maand en jaar. Zie de hyperlinks hier rechts.

Het afgelopen weekend stond bij ons in het teken van pendelen tussen Wirtzfeld en het ziekenhuis in St.Vith, waar Opa Mathieu nog verblijft. Vandaag of morgen wordt door de artsen beslist of hij al thuis verpleegd kan worden, omdat voor mensen van zijn leeftijd (94) er niets gaat boven hun eigen vertrouwde omgeving. Bovendien wonen 4 van zijn 5 kinderen ook in Wirtzfeld, wat het gemakkelijker maakt voor iedereen om elkaar af te wisselen om een helpende hand toe te steken.

Geplaatst in Zomer 2006.

Eén reactie

  1. Hallo Hubert
    De temperatuur, luchtdruk en luchtvochtigheid CIJFER gegevens ontbreken (op dit ogenblik 10/07/06 13:05) op de valei web-cam.
    Groeten Jos

    Toen ik nu keek (13,35 uur) waren ze er op de foto terug te zien. In de databank (alle metingen) waren de gegevens wel opgenomen. Het is een intern probleem, er draaien drie verschillende scripts die naar verschillende plaatsen op de website de weer gegevens sturen (titel, databank en foto overlay), en soms hapert er ook iets aan de camera verbinding. Techniek, weet je… Bedankt alleszins voor de melding, en we kijken verder of dit nog te verbeteren valt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.