Zaterdag, 5 Augustus 2006

Net als gisteren blijft het vandaag erg wisselvallig. Toch valt het bij ons nogal mee, als ik de beelden uit Zuid Europa bekijk, dan zijn enkele toeristische bestemmingen in Zuid Duitsland, Oostenrijk en Kroatie erger getroffen door de heftige regenval. We mogen dus nog tevreden zijn dat de extreme weersomstandigheden bij ons nog altijd iets gematigder overkomen.

De regen die op het ogenblik valt is in ieder geval goed voor aanvulling van het grondwaterpeil. En dat is in de tegenwoordige tijden ook een erg belangrijk gegeven. Naast het energie probleem dat zich steeds meer toespitst, is er namelijk in steeds meer regio’s van de wereld een duidelijk gebrek aan water.

Vanochtend zijn we extra vroeg opgestaan om om 5.00 uur Mike via GSM op te bellen, om zeker te zijn dat hij wakker werd, want vandaag moet hij een erg belangrijk examen afleggen. In de achtergrond rinkelden dan nog 3 andere wekkers… En een kaarsje hebben we ook aangestoken.

Meer kunnen we vanuit hier niet doen.

Success Mike!

Geplaatst in Zomer 2006.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.