Donderdag, 10 Augustus 2006

Zwaar bewolkt, lichte regenval, erg fris, niet alleen ’s nachts, maar ook overdag, de weersituatie wordt tamelijk eentonig en is ver verwijderd van normaal zomerweer…

Door de regelmatige regenval vallen alle werkzaamheden buiten natuurlijk stil: en het is niet zeker of de brandhout leverancier met zijn traktor door de wei kan komen, eigenlijk moest die al hier geweest zijn.

Zolang die leverancier niet komt, heb ik het resterende brandhout weer opnieuw afgeschermd met een dekzeil dat aan de insprong aan de zijkant van het tuinhuisje is opgehangen.


Als je goed op de foto kijkt, zie je dat het dekzeil nu eigenlijk te lang is, ik heb het aan de onderkant moeten omslaan, omdat er normaal gesproken twee rijen brandhout aan deze kant van het tuinhuisje worden opgstapeld waardoor het dekzeil dus verder naar buiten komt te hangen en daardoor onderaan korter wordt. Nu ligt er nog maar een halve rij brandhout.

Consternatie op wereldvlak: Scotland Yard heeft zogezegd een nieuwe 11de September samenzwering ontdekt die meerdere vliegtuigen boven de Atlantische Oceaan zouden moeten hebben laten ontploffen.

We leven in een vreemde wereld tegenwoordig.

Geplaatst in Zomer 2006.

Eén reactie

  1. Mijn zoon was vorige maand nog op zakenreis naar Boston in de V.S. en heeft het traject Zaventem – London Heathrow – Boston gevlogen.
    Het is wel even schrikken als je kort nadien de berichten over deze nieuwe terroristische dreigingen leest!
    Indien de laatste berichtgeving klopt: toch hoedje af voor de Britse veiligheidsdiensten.
    Vreemde wereld? Vreemde mensen die erin leven, ja!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.