Donderdag, 17 Augustus 2006


Onze jongste, Mike, tijdens een duikgang in 2005 in de Rode Zee, één van de circa 1.000 duikgangen die hij tot nog toe al heeft gemaakt…

Herzlichen Glückwunsch, auch zum Geburtstag, Mike!!

Onze jongste, Mike, viert vandaag zijn 30ste verjaardag. Van hieruit onze hartelijke felicitaties, en maak er een leuk feestje van!

Mike heeft bovendien gisteren in Egypte zijn laatste examens succesvol afgelegd als PADI duik-instrukteur, als reddings-instrukteur én als Nitrox-instrukteur. Net op tijd om zijn droom waar te maken om alle instructor diploma’s nog voor zijn 30ste te behalen! Nog eens: Proficiat!


Een duikleraar met zijn klas…

Jammer genoeg kunnen wij vandaag niet bij hem zijn, maar dat zullen wij begin September goed kunnen maken wanneer Brigitte en ik hem ter plaatse gaan bezoeken.

Het weer in Hoog België is sinds gisteren aan het veranderen, de buien worden minder intens, de droge pauzes worden langer, en de temperaturen stijgen opnieuw. (Alles zonder garantie, dit zijn de officiele weersvoorspellingen, wat er in de praktijk van uitkomt is, zoals altijd, afwachten…)

Toch is het ook vandaag bij ons regelmatig erg grauw, deze ochtend heeft het al geregend, de wind is een beetje sterker geworden en, nota bene, van de berkenbomen beginnen er al bladeren af te vallen… het lijkt wel herfst.

Tot nog toe bovendien een erg natte Augustus, met in de eerste twee weken al meer regen dan in Juli en Juni samen, daarom voor alle thuisblijvers hier nog twee andere stemmingfoto’s uit Egypte die je misschien laten dromen van een warmere vakantie…


Een wel erg geslaagde foto van de “waaier” bij het waterskiën, die ik gemaakt heb in Egypte tijdens een reportage over de vroegere Wereldkampioen Waterski Chris Mol uit Nederland


Zonsondergang boven het golfterrein in El Gouna

Geplaatst in Egypte (El Gouna), Zomer 2006.

2 reacties

 1. Ook al is het een beetje later … van harte gefeliciteerd met je verjaardag Mike!!
  Welkom bij de club van de dertigers 😉

  En nog eens proficiat met het behalen van je diploma.
  Dan heeft dat duimen toch wel een beetje geholpen hé.

  Heel veel groetjes,

  Nancy & C°

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.