Maandag, 21 Augustus 2006

Wanneer ik op de webcams autosnelwegen kijk (zie link in het menu hier rechts onderen bij verkeersinformatie), is het zonnig weer deze ochtend in grote delen van België, maar bij ons regent het deze ochtend opnieuw in Hoog België.

Terwijl het ook gisteren, Zondag, de hele dag geregend heeft, dus geen weer om naar de Retro Folies in Spa te kijken.

Ik heb mijn tijd benut om het zesde deel van de Highland Saga (van Dianna Gabaldon) uit te lezen… alle 6 delen samen: bijna 8.000 pagina’s spannende lektuur…

Nu wordt het tijd om weer aan iets anders te denken.

Met de geplande reis naar Egypte begin September moet ik alvast beginnen de administratie voor de zaak voor te bereiden die anders begin van de maand gemaakt wordt, dus ik zal me vandaag ook niet vervelen.

En Brigitte moet zich buigen over het boodschappenlijstje van Mike, want zoals gebruikelijk zal er weer het een en ander meegesleept moeten worden…

Geplaatst in Egypte (El Gouna), Mijn boeken, Zomer 2006.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.