Dinsdag, 29 Augustus 2006

Gisteren was het behoorlijk fris in Wirtzfeld, (de temperaturen zijn eigenlijk niet warmer geworden dan het ’s nachts al was…), de zon is er bij ons niet meer door kunnen doorkomen, en er is behoorlijk veel regen (zo’n 20 liter per m2) gevallen met af en toe een onweersbui. Dit is herfst puur!

Toch valt het bij ons allemaal nog mee, als ik hoor wat er in andere delen van België aan water gevallen is, dan zijn bepaalde streken niet te benijden met hun wateroverlast.

Maar allez, de vooruitzichten zijn nog niet zo slecht, in de komende dagen zouden ook in België de temperaturen weer wat kunnen stijgen.

Gisteren heb ik alleen nog een beetje onder het ingetrokken terras kunnen werken om de laatste stukjes houtlambrizering een nieuwe lik verf te geven. De spierpijn is ondertussen alweer vergeten.

Ik ben best tevreden over de klus die ik de afgelopen twee weken hier heb afgewerkt: als ik het opknappen van de buitenkant van het huis door een professionele verfploeg had laten doen was alles misschien wat sneller gebeurd, maar door het werk zelf te doen heb ik heel wat geld kunnen besparen, en heb de voldoening dat het me zelf weer eens gelukt is…

De laatste inkopen zijn hier ondertussen ook al gedaan, vandaag nog enkele administratieve zaken voor de business afhandelen, voordat we morgen beginnen onze koffers te pakken.

Geplaatst in Zomer 2006.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.