Woensdag, 20 September 2006

Nog even!!

Na bijna 3 weken vakantie, komen we binnenkort terug online!

Deze ochtend in El Gouna (Egypte) bij temperaturen rond 28 °C (vergelijk Wirtzfeld: nu 2.5 °C), en overdag rond 34-35 °C bij stralende zonneschijn, beginnen we deze ochtend de laatste spullen in de koffers te pakken.

Dat ik niets heb geschreven tijdens onze vakantie ligt niet aan de internet verbinding hier ter plaatse, maar aan jullie: omdat er zoveel lezers waren die vroegen of ik niet een beetje zon naar België kon sturen, heb ik de internet leiding “misbruikt” om op die manier een beetje zon te transporteren.

Zodat jullie de laatste drie weken dus ook een beetje beter weer hebben gekregen na die natte maand Augustus.

Reken er dus op dat het vanaf overmorgen waarschijnlijk weer minder met het weer wordt, want zoveel plaats is er deze keer niet in onze koffers om op die manier nog wat mooi weer mee te brengen…

Morgen, Donderdag, rond de middag vertrekken we vanaf de luchthaven Hurghada voor onze vlucht naar Düsseldorf, en vanaf Vrijdag mogen jullie dus weer regelmatig berichten uit Wirtzfeld verwachten.

Volgens de webcam in onze tuin in Wirtzfeld is het gras nog verder gegroeid, dus vrijdag zal het voor mij dan wel gras maaien worden, zaterdag komt hopelijk het brandhout voor de open haard en zatermiddag moeten we nog een trouwreceptie van een zakenvriend.

Gedaan dus met de rust en ontspannen sfeer van drie weken zonnige strandvakantie in El Gouna die we intensief met onze zoon Mike hier hebben verbracht.

In België heeft Jochen ondertussen ook niet stil gezeten, en heeft zojuist een nieuwe entertainment website online geplaatst in nota bene 11 talen:
English, Deutsch, Nederlands, français, español, português, italiano en ook nog in het russisch, koreaans, chinees, japans
en die bovendien ook nog een WAP funktie heeft (voor de GSM experts die via hun handy internetten). Hiermee kan hij theoretisch meer dan 3.3 miljard mensen in hun eigen taal bedienen…

Beslist eens gaan kijken: de site heet www.lovecalculator.be en je kunt er te weten komen of je partner wel goed bij je past…

Tot overmorgen dus !

Hubert

Geplaatst in Egypte (El Gouna), Herfst 2006.

3 reacties

 1. Welcome back!! Net deze ochtend gedacht dat drie weken lang duren en dat ik jouw schrijfsels gemist heb.
  Goede vlucht gewenst en een prettige thuiskomst – maar dat zal er niet aan ontbreken aan je goed gevulde agenda te zien.
  Prachtig van jou om ons ook van het zonnetje te laten genieten!

 2. He Hubert,

  Eindelijk … !!!
  Ik alle dagen bijna maar kijken of er geen nieuws was uit het zonnige Egypte.
  Maar afin, al goed … hier zegt men: geen nieuws is goed nieuws!
  En zo hebben jullie tenminste een fijne vakantie erop zitten zonder de zorgen van het thuisfront, hahaha …

  Ik wens jullie een behouden vlucht,
  … en bedankt voor de zon …

  groetjes,
  Marlies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.