Woensdag, 27 September 2006

Deze ochtend vrij veel mist in onze streek. Oppassen op de weg! Verder niet veel nieuws in Wirtzfeld op het ogenblik, het weer blijft wisselvallig, maar toch nog best aangename temperaturen voor de tijd van het jaar, mijn kantoorwerkzaamheden nemen mij praktisch de gehele dag in beslag, de brievenbus raakt elke dag voller met verkiezingsreklame, (voor de buitenlanders onder onze lezers: er zijn Gemeenteraadsverkiezingen in België op 8 Oktober 2006) en de graafwerkzaamheden bij ons op straat lopen ten einde:


Daarom hier beneden nog enkele impressies…




Geplaatst in Herfst 2006.

3 reacties

  1. Zware mist vanmorgen op weg naar mijn werk. Ik moet rijden van Peer naar Alken, dus dwars door de provincie van noord naar zuid. Het was opletten geblazen!

  2. Hubert,

    Ook bij jou in de straat wegwerkzaamheden. Is dit in aanloop naar de verkiezingen van 8 oktober, zoals we in de volksmond wel eens horen zeggen. In mijn dorp, Wijchmaal, deelgemeente van Peer, valt dit in ieder geval ook op. Misschien wel een leuk thema om een boom over op te zetten op je website?

    De graafwerkzaamheden bij ons in de straat hebben in feite niks met de verkiezingen te maken, maar met de bouw van een windmolenpark aan de andere kant van de gemeente Büllingen, waaronder Wirtzfeld dus valt. De hoogspanningskabels moeten het reeds langer bestaande windmolenpark van Elsenborn met dit nieuwe projekt verbinden. En omdat er bij ons vanwege de lange winterperiode niet altijd gegraven kan worden, moet het trajekt (van toch zeker zo’n 10 km) op dit ogenblik klaargestoomd worden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.