Gastronomisch Wildweekeinden in de belgische Oostkantons

Gastronomen, graag uw aandacht!

Een gastronomisch weekend is in de eerste plaats een weekend van ontspanning. De keuze is zeer omvangrijk en de heerlijke smaken hebben te maken met het gebruik van ingrediënten zoals plaatselijke bospaddestoelen en rode bosbessen en met de streng bewaarde sausgeheimen. Ook zijn er de authentieke gelegenheden met veel charme, vriendelijke landelijke verblijven of stijlvolle hotels met alle voorzieningen; de streek biedt een rijk aanbod voor ieders smaak en ieders eis. De combinatie van een kort of verlengd wandelweekend met een culinaire sensatie leiden, stuk voor stuk, tot een heerlijke aangelegenheid waarbij het moeilijk wordt “neen” te zeggen.

Zoals elk jaar is het jachtseizoen weer geopend van 1 oktober tot eind december. Oost-België wordt dan ook de trekpleister voor alle liefhebbers van culinair genot. De wildrijke bossen van de regio zullen vrienden van jagers en gastronomen weer bevoorraden met ongeveer 500 herten, 1000 reeën en 600 wildzwijnen. Maak ook u gebruik van de herfsttijd, om een gastronomisch verblijf in Oost-België mee te maken. U zal er geen spijt van hebben !

Smakelijk!

Charme Hotels

Als voorbereiding kunt U de gratis vierkleurige brochure met aanbiedingen van de Oost-Belgische Charme Hotels aanvragen. Deze bevat de prijzen voor een lang weekend van vrijdag tot zondag, alsook voor een kort weekend met inlichtingen over de aangeboden culinaire specialiteiten.

Laat u door de gastronomie van de Belgische Oostkantons verwennen.

De brochure van de “Charme Hotels” is gratis verkrijgbaar bij de

DIENST VOOR TOERISME VAN DE OOSTKANTONS
Postbus 66 – B-4780 ST. VITH
Tel. +32-(0)80/22 76 64 – Fax +32-(0)80/22 65 39
www.eastbelgium.com[email protected]
Geplaatst in Herfst 2006, Oostkantons Events.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.