Vrijdag, 29 September 2006

Deze ochtend begint grijs door de mist die nog in de dalen hangt. Temperatuur deze ochtend rond 10°C.We schijnen geluk gehad te hebben met de graafwerkzaamheden bij ons in de straat in Wirtzfeld: gisteren zijn die werkzaamheden afgesloten met een nieuwe laag asfalt op de stoep.


Op het eerste zicht is de bestrating van onze inrit niet noemenswaardig beschadigd geworden. Hopelijk krijgen we niet achteraf met verzakkingen te maken. Ik had in ieder geval bij elke nieuwe werkdoorgang foto’s gemaakt, en dat hebben de werkmensen gezien, zodat ze dus wisten dat ze een beetje moesten oppassen.

Gisterenmiddag dan met de auto naar de garagist geweest, en daarna nog naar het prachtige gebouw van de (duitstalige) Belgische Radio en TV BRF geweest, waarin onze firma een bijkantoor heeft.


Onze kantoren zijn modern, maar jammer genoeg is er de temperatuur in de zomer dermate hoog door de staalplaten op het dak, dat je zelfs met een mobiel airco apparaat de temperatuur amper omlaag gehaald krijgt. Vooral deze zomer tijdens de maand Juli hebben onze medewerkers daar dus danig mee te kampen gehad.


’s Avonds zijn we dan nog naar St.Vith geweest, maar wie gehoopt had dat daar over illegale belastingtrucs gesproken werd, kwam bedrogen uit. Het ging hoofdzakelijk over hoeveel procent erover blijft van het geld als je dat in de vorm van huur, groepsverzekering, of firma auto’s gebruikt ten opzichte van het normale belastingpercentage dat op normale inkomsten geheven wordt. De avond duurde dan ook niet erg lang.

Overigens, voor degenen die het nog niet gemerkt hadden (vanwege cache reload of zo), Jochen heeft sinds enkele dagen weer de layout van onze website aangepast aan het aktuele seizoen:

Hieronder vind je de 3 verschillende layouts van de Wirtzfeld website tijdens Winter, Lente/Zomer en Herfst

En de Dienst voor Toerisme in de Oostkantons heeft ons beloofd later vandaag nog enkele persbulletins toe te sturen over de diverse mogelijkheden die de Herfst in Hoog België op toeristisch vlak te bieden heeft.
Kom dus later vandaag nog maar eens terug.

(Hieronder dan nog een berichtje ove de brand gisterenavond in Wirtzfeld)

Geplaatst in Herfst 2006.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.