Alle kinderen krijgen een aap…

Persbericht van het Dierenpark GAIA in Kerkrade:

In de herfstvakantie krijgen alle kinderen bij GaiaPark een aap
(geldig van 14 oktober tot en met 22 oktober 2006)

Tijdens de herfstvakantie kunnen kinderen (t/m 12 jaar) een spannende herfstspeurtocht door GaiaPark in Kerkrade maken. Op diverse plaatsen in het park moeten opdrachten en vragen gemaakt worden, waarbij je een stempel kunt verdienen.
Iedereen die de speurtocht goed heeft gemaakt, krijgt een echte (“pluche”) aap!

De herfst is het seizoen waarin de kleuren in de natuur het snelst veranderen. Bladeren kleuren van groen naar de mooiste bruine, gele en zelfs rode tinten. De bladeren vallen van de bomen om de paden van GaiaPark een mooi kleurige laag te geven.
Paddenstoelen schieten uit de grond en overal vind je rijpe vruchten zoals eikels, dennenappels, en kastanjes. Het is een ideaal seizoen om van het dierenpark te genieten.

Speciaal voor de kinderen is er een heftspeurtocht ontwikkeld die de kinderen mee neemt in de wereld van de dieren. Leuke weetjes en leerzame ontdekkingen zorgen ervoor dat de kinderen fanatiek met de speurtocht aan de slag gaan. Tijdens de dagelijkse presentaties van de dierverzorgers leren ouders en kinderen veel over de dieren in het park maar ook over hun soortgenoten in de natuur.


18 oktober Ruben’s poppentheater

Op deze gezellige woensdagmiddag in de herfstvakantie speelt Ruben weer de sterren van de hemel in zijn gezellige poppentheater. Mevrouw giraffe wil koningin worden?!

22 oktober Herfstknutselen
Op zondag 22 oktober, de laatste dag van de herfstvakantie, kunnen de kinderen leuke herfstdingetjes komen knutselen in GaiaPark. Natuurlijk staat alles in het teken van planten en dieren in de herfst.

Website: www.gaiapark.nl

Geplaatst in Herfst 2006, Reisverslagen Lezers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.