Zondag, 8 Oktober 2006

Stralend blauwe lucht en zon in Hoog België deze ochtend, na een erg frisse nacht: het kwik had deze nacht een duik gemaakt naar 2.6° C…

Vandaag zijn verkiezingen in België voor de provincieraad en gemeenteraad.

De kieslokalen zijn in de gemeente Büllingen geopend van 08.00 tot 15.00 uur, hier wordt overal met de computer gestemd.

Opgelet: In Vlaamse gemeenten zijn de kieslokalen geopend van 08.00 tot 14.00 uur voor diegenen die op papier hun stem afgeven, en van 08.00 tot 16.00 uur voor diegenen die met de computer stemmen.

In de Formule 1 races heeft Schummi moeten opgeven nadat zijn motor het begaf, Alonso heeft de GP van Japan gewonnen en maakt nu weer kans om over twee weken opnieuw wereldkampioen te worden. Het blijft spannend!

Gisteren heb ik verder gewerkt aan het toekomstige muurtje dat de sneeuwhoogte op de wirtzfeld valley webcam zal tonen: een fundament ligt klaar, de stenen liggen in het tuinhuisje en zijn ondertussen zwart geschilderd en de sjablonen voor de (gele) getallen zijn gedrukt en uitgesneden.
Nu is het nog wachten tot de verf op de stenen is gedroogd voordat ik de getallen er op kan schilderen: met deze temperaturen lukt het drogen niet binnen de 12 uur zoals het opschrift op de verfpot vermeldde… Het zal voor na de verkiezingen zijn.

Geplaatst in Herfst 2006.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.