Dinsdag, 10 Oktober 2006

Gisteren was een prima dag met veel zonneschijn in Hoog België. En de nieuwste voorspellingen gaven aan, dat dit ook voor vandaag nog geldig zou blijven. Toch zijn de temperaturen bij ons gisteren niet meer boven de 16° C uitgekomen. En deze ochtend hebben we een beetje motregen, maar de grotere buien voor vandaag tekken momenteel ten noorden van ons naar Duitsland.

De bomen in onze streek beginnen langzamerhand hun kleurenpracht te ontwikkelen, de beste vooruitzichten dus voor de gouden Oktober sfeer.

In Duitsland is dit weekend de Lotto Jackpot geknakt worden: een winnaar uit Noord Rhein Westfalen heeft 36.7 miljoen Euro gewonnen.

De Lotto gekte heeft veel mensen aangestoken, zelfs ik ben Zaterdag over de grens gereden om een Duits Lottoformuliertje in te vullen… ongeveer de eerste keer dat ik in een Lotto meegespeeld heb. Zoals te verwachten, en jammer genoeg, had ik natuurlijk geen enkel getal juist.

Dit weekend zal in België 7 Miljoen EURO in de Lotto Jackpot zitten. Ik weet nog niet of ik mee speel.

Wat doen jullie? En wat zou je doen als je wint?

Benieuwd naar jullie reakties

Geplaatst in Herfst 2006.

3 reacties

 1. Met 7 miljoen euro ?

  – zeker en vast stoppen met werken
  – op reis gaan naar enkele droombestemmingen (canada, alaska, groenland, nieuw zeeland, antartica,…)
  – nieuw huis bouwen
  – nieuwe wagen
  – deel wegschenken aan familie, goede vrienden, organisaties zoals greenpeace, artsen zonder grenzen,…  ………….. we zullen maar stoppen met dromen zekers …………

  En jij Hubert, wat zou jij doen ?

 2. Wat ik zou doen met 7 miljoen euro?
  Ik zou naar Wirtzfeld verhuizen , er een modern weerstation oprichten met alles erop en eraan en met Hubert Savelberg als directeur.Intussen ga nog wat voortdromen over die miljoenen. Slaapwel en droom zacht.

  Paul, Kan ik dan terugwerkend mijn loon krijgen??

 3. Hubert,

  Dat hangt af hoeveel er nog overschiet van mijn 7 miljoen euro, maar ik zal mijn best doen.
  Ook een goed week-end daar in Holland en vergeet geen flappen te tappen.

  Groeten,
  Paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.