Woensdag, 11 Oktober 2006

Ook vandaag belooft het opnieuw een mooie dag te worden. Gisteren zijn bij ons in Wirtzfeld de temperaturen zelfs tot 17.5° C gestegen, en ik heb tussen de bedrijven door af en toe een paar minuutjes op het terras in de zon gezeten om even uit te waaien.

Ik ben namelijk bezig met een algehele controlling procedure van de ca 1800 domainnames die onze firma voor lokale bedrijven in het Duitstalig Gedeelte van België beheerd, en dan heb je af en toe wat afleiding en een frisse neus best nodig.

Ik vertelde gisteren over de Lottopot in België van 7 Miljoen Euro, maar Jochen deed er nog een schepje bovenop en vertelde dat deze week bij Euro Millions de jackpot nota bene 80 miljoen Euro bedraagt. Nou ja, ik zal maar beter niet meespelen, dan verlies ik in ieder geval geen geld.

Jaja, zuinige Hubert!

Ik ben bovendien dit weekend niet thuis, want ik heb aanstaande Vrijdag een zakelijke meeting in Den Haag, en daarom vertrekken Brigitte en ik morgenmiddag al en blijven dan twee nachtjes in de streek overnachten. Onze keuze is gevallen op een hotel in Zuid Holland van iemand met dezelfde achternaam als wij, en nee, wij zijn daar nog nooit eerder geweest. Maar daarover dan volgende week meer.

Op de terugweg Zaterdag bezoeken we dan ook nog familie, zodat het helemaal niet zeker is of we tijdig voor de lotto trekking terug zullen zijn…

Iedereen die via E-Mail of reakties heeft gereageerd wat betreft mijn digitale camera dilemma, alvast bedankt.

De informatie die mij toegespeeld werd maakt in ieder geval duidelijk dat ik heel wat technische specificaties moet bestuderen alvorens ik een juiste keuze kan maken, dus dat zal dan nog wel even duren… Voorlopig moet mijn GSM cameraatje het dan maar verder doen, want mijn goedkope digicam van begin van dit jaar is ook alweer naar de knoppen…

Vandaag probeer ik van het goede weer te profiteren en zal het tuinhuisje een grondige beurt geven, zodat alles netjes gerangschikt is voordat de winter eraan komt.

Geniet van deze warme dag!

Geplaatst in Herfst 2006.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.