Maandag, 23 Oktober 2006

Herfstachtig, wind, en af en toe wat regen, zo begint de dag in Hoog België. We mogen echt niet klagen wat deze herfst betreft. De temperaturen liggen nog redelijk hoog, omdat de wind voorlopig nog uit het Zuiden komt. Die Zuidenwind is nog niet zo slecht, want dit weekend is de eerste sneeuw in Scandinavie gevallen, en zogauw als de wind naar het Noorden draait, zouden de temperaturen bij ons dan ook gevoelig kunnen gaan zakken.

De verhuizing afgelopen Zaterdag van een van onze kantoren is goed verlopen. Deze week dan nog tijd vinden om de definitieve overdracht van het kantoor in Eupen aan de nieuwe huurder rond te krijgen.

Het hoogtepunt Zondag was de laatste race van de F1 wedstrijd in Brazilië, waarbij Schummi tot de laatste minuut heeft gevochten om van de terugval na zijn kapotte band terug te komen tot de vierde plaats, maar Alonso dank zijn tweede plaats in Brazilië dit jaar voor de tweede keer wereldkampioen is geworden. De toekomstige F1 races zullen een heel nieuwe dimensie krijgen nu dat Schummi er mee stopt. Alvast noteren dat in september 2007 de Formula 1 ook weer naar Spa-Francorchamps komt.

Geplaatst in Herfst 2006.

5 reacties

 1. Regen & een bui??!!
  Bij ons in Waregem zachte temperaturen, 19°c op mijn terras aan de noordkant, en blauwe hemel met enkele wolken!!
  Mijn echtgenoot is gisteren beginnen klagen dat het té warm is voor de tijd van het jaar. 🙂

  Kijk maar eens op de regenradar kaart (link rechts onder de verkeers informatie), dan zie je dat we net een heel pak regen gekregen hebben, en bij ons is het nu slechts 14° C. Conclusie: geniet ervan zolang het kan!

 2. Voor Cis,

  De vrouwen moeten toch altijd klagen hé Cis, stuur ze deze winter voor een paar maanden naar Wirtzfeld, daar is het altijd een beetje koeler.

 3. Sorry Cis, ik zal in het vervolg beter lezen en nooit meer op uw kap zitten,en laat uw man maar zagen, mijn vrouw kan dat ook goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.