Sneeuw op komst?

Alhoewel ik toch nog vrij regelmatig op het internet zit, heb ik eigenlijk nooit aandacht besteed aan dingen zoals chat rooms, spelletjes of video’s die je op het internet resp. kunt gebruiken, spelen of afspelen.

Door de hele soesa rondom de verkoop van de video databank Youtube.com aan Google enkele weken geleden ben ik toch eens een beetje gaan grasduinen in diverse Video databanken.

Een echte fan ben ik er niet van geworden, er staat (natuurlijk) veel troep bij, omdat iedereen zijn eigen video’s kan uploaden, maar af en toe kom je dan toch wel wat leuks tegen.

Met de winter in petto heb ik er eentje opgeduikeld die toch wel overeenkomt met de realiteit in Hoog België, als je op het verkeerde moment aan de straat staat…

De video is erg kort, maar daarom des te leuker.

De volgende link brengt je automatisch op de passende Google videopage:

KLIK HIER

Als je zelf ook leuke video’s hebt gevonden, en onze lezers die wilt aanbevelen, dan stuur ons gerust de link ervan door, dan publiceer ik die hier zodat iedereen kan meegenieten.

Geplaatst in Grappig, Herfst 2006, Video Keuze, Winter 2006-2007.

2 reacties

  1. Haha, grappig. Toeval wil dat we afgelopen winter zelf ooggetuigen waren van dergelijk tafereel toen onze 2 buurvrouwen elk langs een kant van de straat stonden te praten. De ene stond ook aan de verkeerde kant van de straat toen de sneeuwruimer passeerde. Ze kreeg de sneeuw over zich die ze net zelf op een hoop had geschept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.