Woensdag, 25 Oktober 2006

Gisteren is de wind behoorlijk aangewakkerd, met als gevolg dat de regenvlagen des te intensiever werden, en de bladeren van de bomen nog sneller eraf vlogen…
De herfst komt er nu echt wel aan.

Zoals eerder al gemeld, is Jochen gisterenmiddag rond half vijf vertrokken naar een trouwfeest in Australië…


Jochen op weg naar Australië

Voor het geval hij onderweg op de luchthaven van Singapore even op onze website kijkt, hier nog een leuk Australisch plaatje:

Gisteren in de late middag kwam er dan nog familie onverwachts voorbij, en hebben we gezellig aan de open haard zitten te keuvelen, terwijl buiten de storm door de bomen joeg.

Geplaatst in Dagboek Australië Reis, Grappig, Herfst 2006.

3 reacties

 1. Ik wens Jochen een zeer aangenamen reis !!!! ik hoop dat het weer daar beter is. Want als wij het weerbericht mogen geloven zullen wij morgen de 20 graden halen!

  Nog heel aangenamen dag

  mj

 2. Ha Hubert,

  Ik ben wat nieuwsgierig van aard. Ik zie dat je blog berichten altijd rond 6:00 uur plaatst en dan ook nog eens meerdere binnen 1 min. Ben je altijd zo vroeg wakker en kan je erg snel typen of klopt de tijd niet ?

  Groeten,
  Dave uit Nuenen, NL

  Dave, ik schrijf de berichten daags voordien in de loop vaqn de dag of ’s avonds, afhankelijk wat er voorvalt. Het programma laat toe dat ik de nieuwe berichten op een bepaalde tijd instel, vanaf die tijd worden de nieuwe berichten dan getoond. Zodat iedereen slechts 1 keer per dag hoeft binnen te wippen, tenzij hij ook de reakties wil lezen, als er regelamtig reakties door de bezoekers geschreven worden is er natuurlijk regelmatig op verschillende tijdstippen van de dag wat nieuws te lezen.
  Pas gedurende de winterdagen wordt de site door mij ook meermaals overdag bijgewerkt met updates over sneeuwval, verkeer etc…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.