Doe een wens…

Op een goeie dag ging een vrouw golfen en sloeg de bal het bos in. Ze ging tussen de bomen en vond er een kikvors die in een val vast zat. De kikvors zei tegen haar “als je me bevrijdt, mag je drie dingen wensen…”

De vrouw bevrijdde de kikvors, en de kikvors zei: “Hartstikke bedankt, maar ik was wel vergeten te zeggen welke voorwaarden er aan je wensen verbonden zijn… Alles wat je wenst krijg je, maar je man krijgt 10 keer meer…”

De vrouw zei: “Akkoord!”

Haar eerste wens was, dat ze de mooiste vrouw ter wereld zou worden. De kikvors waarschuwde haar: “Je beseft natuurlijk toch wel dat daardoor jouw man ook de mooiste man ter wereld zal worden, een adonis waarop alle andere vrouwen gek op zullen zijn!” De vrouw antwoordde: ” Dat is in orde, want ik ben immers de mooiste vrouw ter wereld en hij zal alleen oog voor mij hebben…”

Zodoende….zoefff… en zij werd de mooiste vrouw op aarde.

Haar tweede wens dat ze de rijkste vrouw ter wereld zou worden. De kikvors waarschuwde haar opnieuw: “Je man zal daardoor de rijkste man ter wereld zijn. En hij zal tien keer zo rijk zijn als jij.” De vrouw antwoordde: “Geen probleem, want wat van mij is van hem, en wat van hem is ook van mij.”

Zodoende…. zoefff… en zij werd de rijkste vrouw op aarde.

De kikvors informeerde daarna naar haar derde wens, en zij antwoordde: “ik zou graag een lichte hartaanval willen hebben….”

Moraal van het verhaal: Vrouwen zijn slim. Maak er geen ruzie mee.

Opgelet vrouwelijke lezers: Dit is voor jullie het einde van deze mop .
Stop met lezen en voel je goed.

Mannelijke lezers: verder naar beneden scrollen…

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

De man had een hartaanval die tien keer zo licht was als die van zijn vrouw!!!

Moraal van het verhaal: Vrouwen denken dat ze slim zijn.
Laat ze in die waan en geniet van de show.

PS: Indien je een vrouw bent en dit toch nog aan het lezen bent, bewijs je daardoor eens te meer dat vrouwen niet kunnen luisteren.

Geplaatst in Grappig, Herfst 2006.

2 reacties

  1. Goede mop Hubert en inderdaad ik heb naar onder ge scrold en kan ook niet luisteren. Maar vrouwen zijn nieuwsgierig en gelukkig want met nieuwsgierig te zijn heb ik al veel probleem op voorhand opgelost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.