Donderdag, 26 Oktober 2006

Vandaag een typische Indian Summer dag… mooi droog en zonnig weer, met extreem hoge temperaturen voor eind Oktober, en de bomen in Hoog België beginnen duidelijk hun herfstkleuren te tonen.

Ideaal voor een wandeling in de Oostkantons.


Gisteren was een prima dag om buiten te werken… minder wind, veel zonnige momenten en lekker warm.

Toch ben ik daar niet toe gekomen, want er moesten in ons kantoor in Eupen nog dikke kabelstrengen van de vroegere telefooncentrale verwijderd worden uit de technic kast die daar nog stond.Die kabelstrengen waren elf jaar geleden noodzakelijk om de modems- en de cisco routers voor ISDN verbindingen mogelijk te maken voor onze klanten (lees: begintijd van het internet) in Hoog België.


Sinds een aantal jaren hebben wij dergelijke technische apparatuur echter in ons nieuwe Datacenter in Brussel staan, maar wij waren er afgelopen Zaterdag met de verhuizing niet toe gekomen om deze “restanten” weg te halen. Dat heb ik dus vandaag beeindigd…

Ook hadden wij indertijd toen wij in dat kantoor onze technische ruimte inrichten, een extra airconditiong apparaat nodig om voor de nodige koeling te zorgen. Omdat wij geen grote bouwwerkzaamheden konden doorvoeren als huurder, hadden wij een reserve buitenwand-verkleding bij het balkon gmaakt met daarin een groot rond gat om de afvoer van hete lucht te kunnen garanderen. Kompleet met afsluitdeksel.


12.01 54

De originele wandverkleding (zonder gat) hadden wij zorgvuldig bewaard, en zodoende kon ik vandaag zonder grote problemen de buitenwandverkleding weer terug in de oorspronkelijke staat brengen.


12.08 59

Ik heb bij beide foto’s de tijd geplaatst die mijn GSM noteerde bij het maken van de foto. Ik heb dus maar 7 minuten en 5 seconden voor het terugplaatsen nodig gehad…
Jaja, wie wat bewaart, heeft wat.

Rond 13.00 uur was dan alles netjes opgeruimd en hoefde ik alleen nog op een sterke man te wachten om het zware ijzeren geraamte van de technic-kast naar ons magazijn in de kelder te dragen.


Geplaatst in Herfst 2006.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.