Wie een reis doet…

Toen ik rond 14.00 uur weer terug kwam in Wirtzfeld, kwam daar net een mailtje binnen van Jochen, die op zijn reis naar Adelaide, Australie, een tussenstop had in Singapore.

En inderdaad, wie een reis doet kan veel vertellen:
Jochen schreef:

“… Zit op het ogenblik in Singapore… mijn vliegtuig had meer dan 2 uur vertraging: in Frankfurt moesten wij van de startbaan terug naar de Gate rijden, omdat een hysterische vrouw aan boord opeens niet meer wilde meevliegen en zich weigerde om te gaan zitten. Uit veiligheidsoverwegingen is de Captain dan weer terug naar de Gate gereden, de vrouw werd van het vliegtuig gehaald, dan moest nog haar bagage uit het bagagruim (gezocht en) gehaald worden, en moest er opnieuw bijgetankt worden. Wij zijn pas na middernacht vertrokken.

Heb een paar uurtjes kunnen slapen onderweg, en zit nu op het vliegveld met mijn laptop, de volgende vlucht gaat over zo’n 5 uur. (De hele luchthaven van Singapore is een grote Hotspot: gratis draadloos internetten…)
Ik hoop dat mijn batterijen het zo lang zullen volhouden…

Groeten aan iedereen, ook aan de lezers van de Wirtzfeld website
Jochen”

Geplaatst in Dagboek Australië Reis, Herfst 2006.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.