Binnenkort weer aktueel: onze gratis Sneeuw Mailing 2006/2007

Onze gratis Sneeuw Mailinglist, Seizoen 2006-2007

Als u regelmatig en gratis per E-mail ingelicht wenst te worden over de sneeuwtoestand in Oostbelgie en op de skipistes aldaar (langlauf en alpin ski), kunt u zich hier aanmelden op onze sneeuwberichten mailinglijst die wij deze winter alweer voor het 11e opeenvolgende jaar ingericht hebben. Meer dan 8500 sneeuw enthousiasten zijn u hier voorgegaan!

Deze “snow update” is een GRATIS service en wordt al sinds 1996 elk jaar opnieuw aangeboden door euregio.net nv en wordt af en toe voorzien van een sponsor berichtje.

De sneeuw gegevens worden verstrekt door de ski pistes in de Oostkantons in samenwerking met een klant van ons: de plaatselijke Dienst voor Toerisme VAO.

Verantwoordelijke uitgever van de sneeuwberichten is Hubert Savelberg.

OPGELET
wij sturen uitsluitend sneeuwmailings als er inderdaad iets te rapporteren valt over de sneeuw, dus wij gaan u niet tot in den treure vervelende mails toesturen.

Uw Email-adres wordt alleen voor onze snowupdate mailing gebruikt en uiteraard NIET aan derden doorgegeven. Zie onze privacy policy

Schrijf u nu in:

Uw E-mail adres:
Aanmelden
Afmelden

U kunt zich ook ten allen tijde weer hier afmelden, of stuur een email aan: [email protected] met het woord “unsubscribe” in de BODY van het bericht (dus niet bij Subject, maar in het bericht gedeelte zelf).

Wij wensen u veel plezier in de Belgische Oostkantons deze winter!

Geplaatst in Herfst 2006, Winter 2006-2007.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.