Lovecalculator Super Populair

In September vertelde ik al dat Jochen een nieuwe website lovecalculator heeft ontwikkeld, in navolging van de succesvolle LoveTest website die hij al sinds bijna 11 jaar in het internet heeft staan.

Het principe dat achter de marketing van lovecalculator steekt is te omschrijven met “sneeuwbaleffekt”: zij die de website (overigens gratis) gebruiken, gaan meestal de link naar deze website aan andere vrienden en bekenden doorsturen, en die doen dat daarna ook weer op hun beurt, waardoor het aantal gebruikers constant stijgt.

Van schuchtere 500 pageviews per dag in de eerste dagen haalde lovecalculator eergisteren (ca 6 weken na de lancering) al meer dan 70.000 pageviews op één dag. Via de google advertenties op de website worden hosting en datatraffic gefinancieerd waardoor dit nieuwe projekt commercieel gezien binnenkort zich zelf kan dragen.

Ga er ook maar eens kijken en verras je vrienden en bekenden!
Link: www.lovecalculator.be

Geplaatst in Herfst 2006, Wist je dat...?.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.